Annonce
OB

Uhyggeligt smæld på stadion og irsk kaffe til sponsorerne

Jeppe Simonsen var udsat for et grimt uheld og sønderjyden blev båret ud og er formentlig ude et stykke tid med hjernerystelse.  (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)

Jeppe Simonsen hos gæsterne var udsat for et grimt uheld efter 26 minutters spil, hvor først Kasper Larsen og siden Mads Frøkjær-Jensen løb ind i ham, så smældet kunne høres overalt på stadion. Jeppe Simonsen lå i fire-fem minutter groggy på græsset, inden han blev båret ud med noget, der i hvert fald lignede en hjernerystelse.

-----

Der var irish coffee til sponsorerne, men arrangørerne vurderede koldsindigt, at der kun var almindelig dansk kaffe med mælk til pressens gesandter plus en sandwich med tun subsidiært kylling med karry - til halsen. Men i pausen var der så pludselig brunsviger til alt og alle og det varmede allers hjerter på en voldsom råkold eftermiddag.

Annonce

-----

Hos Sønderjyske var den amerikanske topscorer Haji Wright ude sammen med nigerianeren Ogenyi Onazi, som iøvrigt har et link til en meget bekendt af OB.

------

 Da Sønderjyskes fynske head of scouting Michael Buchholtz forleden talte med Onazi, der er hentet med en alvorlig skade i fra italienske Lazio, dukkede Peter Utaka op på Onazis smartphone med et snapchat og en hilsen til Buchholtz.

-------------

Peter Utaka er blevet 36 år og har lavet 13 klubskifter, siden han forlod Ådalen. Men den nigerianske angriber spiller nu for japanske Kyoto Sanga fra den næstbedste række J2 League. Her er Utaka suverænt topscorer med 21 mål i ligaen, hvor Kyoto ligger nummer otte.

-------

Op mod 400 fynske fans så kampen på storskærm i Odense Congress Center.

-------

Kent Bøgelund, fynsk dommerudvikler og far til den talentfulde 1. divisionsdommer Jonas Bøgelund, må have krydset af i sit udviklingsskema for dommer Jakob Kehlet, at han totalt overså indskiftede Rasmus Vinderslevs nedlægning af Emmanuel Sabbi lige uden for Sønderjyskes felt få minutter før pausen. En grel fejlkendelse.

------

Siden kogte det indvendig hos OB-træner Jakob Michelsen, fordi Sønderjyske var længe om alting, og Kehlet blev træt af tilråbene og gav en advarsel. Michelsen må have fortsat, for Kehlet vendte rundt og gik endnu en gang over mod OB-træneren for at meddele ham, at han også havde det røde kort med i bryst- eller baglommen. Og så fik assistenttræner Henrik Hansen gult kort.

------

I retning af Sønderjyskes store og stærke midtbanemand Victor Ekani lød det fra bænken - formentlig fra Glen Riddersholm: - Victor. I know you are strong. No need til show it all the time. Move the Ball.

------

På Sønderjyskes bænk sad den 16-årige fynbo Isak Steiner Jensen, der har spillet både i OB og Næsby, inden han kom til Haderslev indenfor det seneste år. Han er U18-landsholdsspiller og var for anden gang med i Sønderjyskes trup.

-----

Annonce
Odense

Tag kandidattesten her

Erhverv For abonnenter

Fynske blomsterbutikker trækker sig fra Interflora - Svært at være tilfreds, når de tager så høj provision

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Karina og Brian finder tyrolertøjet frem: Bierfest vælter Vissenbjerg

Odense For abonnenter

Tre små børn og en restaurant går ikke: Nu er stedet sat til salg

Sport

I Odense Idrætshal hylder folket sine helte - og Axelsens evne til at mestre selv det største pres

Sport For abonnenter

Søndag kan Axelsen vinde Denmark Open - Hongkongs super-smasher fik boldene tilbage i hovedet

Odense

Yppig nøgenhed: Læserbrev bragte kendt, men glemt statue frem i lyset

Nordfyn For abonnenter

Efter slotsfruens bortgang: Datteren fortsætter med at drive Harridslevgaard

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Sport For abonnenter

Søndagsnavne - med eks-GOG'er Emil Jakobsen, Michael Outzen, der sætter ord på tragisk hændelse, og B1909-general i comeback

Kerteminde

Redningsaktion fik Folmers køer tilbage på land: - Det var lige før, at de var begyndt at svømme

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

GOG

GOG er et rigtigt tophold: Vinder også når holdet er mest presset

Odense For abonnenter

Analyse: Derfor åbner letbanen ikke til nytår

Faaborg-Midtfyn

Hvad synes du, valget bør handle om? Journalister tager computeren under armen - Her kan du møde os

Annonce