Annonce
OB

U19-træner vil nå langt i Youth League - måske kan man sælge Max Fenger for 20 millioner

Max Fenger er en af de spillere, der kan komme i spil til Youth League. Og måske til mere end det. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
U19-træner Kim Engstrøm vil gå langt for at vise klubbens unge spillere frem i Youth League. Man håber på at nå langt i turneringen, og så ved man aldrig hvilke bud, der kan dukke op.
Annonce

Fodbold: Med U19-holdets danske mesterskab i den netop overståede sæson, venter der en gulerod i form af deltagelse i Youth League til oktober. Turneringen er ungdomsholdenes pendant til Champions League, og her håber Kim Engstrøm at klubbens spillere kan vise sig fra den bedste side.

Selvom Max Fenger har fået sit gennembrud i Superligatruppen, nævner træneren den unge angriber som et eksempel på en spiller, der kunne komme i betragtning til Youth League-kampene, fordi mange agenter er at finde på tilskuerpladserne.

-  Kommer vi langt og skal møde et stort hold, så kan det godt være, at det gav mening, at Max Fenger han spillede. Hvis han kunne blive solgt for 20 millioner, så kan det godt være, at det var givet godt ud.

Der er lodtrækning til første runde den 6. oktober. Runden afvikles den 21. oktober med returkamp 4. november. Men uanset udfaldet af lodtrækningen fastslår Kim Engstrøm, at man ikke bare stiller sig tilfreds med at være med i det fine selskab. Der skal leveres gode resultater.

- Vi vil gerne nå så langt som muligt i turneringen, og vi kommer til at stille så stærkt et hold som overhovedet muligt.

Det er dog stadig Superligaen, der er klubbens altovervejende førsteprioritet.

- Hvis kampene ligger lige oveni i Superligaen, så er Superligaen højere prioriteret. Det er der slet ikke nogen tvivl om. Men det bliver en afvejning fra kamp til kamp, afslutter Kim Engstrøm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce