Annonce
OB

Troels Kløve er frisk igen

Victor Ekani fra Sønderjyske og Troels Kløve presser hinanden under kampen i søndags. Kløve fik kun den sidste halve time, fordi han havde været syg hele ugen.  (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)
OB-træner Jakob Michelsen ville ikke bruge ham fra start mod Sønderjyske

Fodbold: Det var en særlig grund til, at Troels Kløve blot sad på bænken mod Sønderjyske for nylig til manges undren.

- Troels Kløve var syg i sidste uge og det kunne vi jo se på træningen. Kløve var syg hele ugen og havde umuligt haft kræfter til 90 minutter, sagde Jakob Michelsen efter den sidste træning før rejsen til Randers.

Emmanuel Sabbi trænede indenfor i Superliga-huset og var slet ikke på græsset i Falen.

Max Fenger er ude resten af året og både Alexander Juel Andersen og Mart Lieder er helt ikke klar til at indgå i truppen.

- Mart Lieder har eller sagt, at han håber at komme i kamp inden jul?

- Det bliver ikke mod Randers, men julen nærmer sig, så vi har da lov at håbe. Mart Lieder bygger på hele tiden og er på træningsbanen og det er rigtig dejligt efter lang, lang, lang tid, hvor vi ikke havde ham på banen. Det er positivt, siger Jakob Michelsen.

Annonce

Minder om os selv

- Randers gjorde det godt i Parken i mandags. De har ikke fået den start på sæsonen, som de egentlig havde fortjent. På den måde minder Randers om os selv. Randers er meget afklaret med, hvordan de vil spille og der venter en ny tæt kamp ligesom alle andre kampe. Men der er god stemning hos os i Ådalen og på Falen, spillerne udviser et fantastisk kammeratskab og vi leverede en udmærket præstation mod Sønderjyske, som vi vil tage med videre. Selv om vi især i hjemmekampene mod Nordsjælland, Vejle og Sønderjyske har følt, at marginalerne er gået imod os. Det skal dog siges, at Vejle vandt fortjent, fordi vi spillede med ti mand, konkluderer OB-træneren.

- Vi gør status om to runder. Her har vi et retvisende billede, fordi alle så har mødt alle i Superligaen. At spille uafgjort nu betyder, at der forsvinder et point ud af regnskabet, så det er sejre, der rykker. Derfor gjorde det ekstra ondt, at Sønderjyske scorede dybt inde i overtiden. Det kan være de point, vi står og mangler til sidst for at komme i medaljespillet.

- Flere har fortalt mig, at man i de sidste ti kampe har tabt syv og spillet tre uafgjort i Randers. Det laves der om på fredag aften, fastslog Jakob Michelsen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce