Annonce
OB

Efter dagens kamp: Tre ting vi lærte om OB

FCKs Carlos Zeca vinder duel med OBs Issam Jebali. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Annonce
Annonce

1 Flere skader

Trænes der for hårdt i OB? Jørgen Skjelvik og Mart Lieder har været skadet, siden de kom i vinter, men havde jo problemerne med dengang. Det er åbenbart ikke blevet bedre efter corona-pausen på snart tre måneder. De forsøgte for en uge siden igen, men gik begge ude med skader. I Parken var det så Alexander Juel Andersens og Janus Drachmanns tur. Det er vanskeligt at finde flow, hvis der hele tiden falder nye fra. Ryan Johnson Laursen var blevet klar igen og spillede anden halvleg tilsyneladende uden problemer og også Moses Opondo synes at være i gang igen.

Annonce

2 Slap offensiv

Mart Lieders skader gør der svært at tro på en offensiv, der kan true modstanderne. Issam Jebali og Sander Svendsen kom ikke frem til meget og har svært ved at løbe fra en fire-kæde over distancen og på holdet før pausen var der ikke mange med voldsom fart i støvlerne. Det er jo det, som Lieder skal bidrage med. Mads Frøkjær-Jensen og Troels Kløve skal overraske med nogle løb, men farligt blev det ikke for alvor. Det er OB's største bekymring før Superligaen genoptages på ny sammen med faktum, at spilstyrer Jeppe Tverskov har karantæne i den første kamp mod AGF.

Annonce

3 De unge

Flere af de helt unge kan komme til at spille roller inden sommerferien. Mikkel Hyllegaard vil givet få flere chancer alene af den grund, at Mart Lieder har svæt ved at komme i gang. Tarik Ibrahimagic kan også få muligheder, hvis Janus Drachmann får flere problemer. Spændende var også kun 16-årige Jakob Breum i hans optræden på højre kant efter pausen. Max Fenger skal også lure på, om Mart Lieder bliver klar, men står nok lidt efter i hierarkiet. Til gengæld er Daniel Obbekjær også et emne igen på grund af Alexander Juel Andersens og Jørgen Skjelviks problemer og Jeppe Tverskovs karantæne. Det havde væet sjovt at se norsk-danske Robin Østrøm som stopper som på U19-holdet.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce