Annonce
Erhverv

Træt af hotellet?: Movinn er klar med lejligheder på havnen

- Nu er vi i gang, og vi ved at konceptet virker. Så snart fol kkommer ud og ser det her, så begynder det at gå stærkt, siger Patrick Blok, der er direktør i Movinn. Foto: Thomas Bach-Laursen

Når et forsikringsselskab ringer for at genhuse en hel familie, skal der altid stå en lejlighed klar - derfor er fleksibiliteten en del af forretningsmodellen hos Movinn.

De første servicerede lejligheder på Fyn introduceres i påsken, når selskabet Movinn åbner for udlejningen af 16 lejemål på havnen i Odense. Her kan virksomheder, der har behov for en lejlighed til deres ansatte, leje sig ind på månedsbasis.

Movinn har i forvejen 100 lejemål i København, 30 i Aarhus og med udgangen af april har selskabet også 26 lejligheder i Odense.

Ligesom det børsnoterede selskab Santa Fe tilbyder at håndtere alt, når virksomheder sender medarbejdere rundt i verden, så tilbyder Movinn det samme, når det handler om at skaffe virksomhedernes ansatte en bolig.

- Umiddelbart er det lidt dyrere end at leje en almindelig lejlighed. Men vi leverer både service og inventar. Vi kører med fast opkrævning på forbrug, så der er ingen uforudsete omkostninger, siger Patrick Blok, der er direktør i Movinn.

I dagene op til påske havde håndværkerne stadig travlt. Men de første 16 lejemål er klar den 1. april. Seks af dem er allerede udlejet. Foto: Thomas Bach-Laursen
Annonce

Tæt på fuldt hus

Virksomheden, der fik den første lejlighed på markedet i marts 2015, er tæt på at have fuldt hus. I københavn er belægningsprocenten på 94 procent, mens den i Aarhus er helt oppe på 96 procent. Men det er egentlig ikke meningen. Den skal i hvert fald ikke være højere ret lang tid af gangen.

- Vi skal hele tiden have lidt tomgang, ellers er vi ikke fleksible nok, siger direktøren og giver et eksempel:

- Når et forsikringsselskab ringer for at genhuse en hel familie, så skal der altid stå en lejlighed klar. Så en del af konceptet er, at vi hele tiden kører med en smule overkapacitet - til gengæld kan vi altid levere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sigtelse i sag om knivstik: Varetægtsfængslet kvinde stak mindst seks gange for at dræbe

Annonce