Annonce
Nordfyn

To piger forvandles til prinsesser på Gyldensteen

Der kommer ikke til at mangle noget, når pigerne bliver til prinsesser på Gyldensteen Gods. Arkivfoto

Frivilligeforeningen "Min Prinsesse Drøm" tager imod to kronisk syge piger. På Gyldensteen Gods vil de få en dag, som er en ægte prinsesse værdig.

Annonce

Bogense: Onsdag 12. september står et dedikeret hold af frivillige make-up artister, fotografer og mange flere klar til at tage imod to piger, der skal være prinsesser for en dag på Gyldensteen gods.

Det er velgørenhedsorganisationen "Min Prinsesse Drøm", der gør det muligt for de to piger med livstruende sygdomme samt deres familier at tilbringe en hel dag som ægte prinsesser langt væk fra sygdom og hospitaler.

Ønsket med foreningen "Min Prinsesse Drøm" er enkelt: en dag væk fra sygdom og hverdagens pligter for de syge piger og deres familier. En helt dag, hvor pigerne kan drømme sig væk i verdenen som prinsesse med alt, hvad der dertil hører. Både slottet, kjolerne, make-up artister og fotografer står klar, så prinsesserne kan få smukke billeder fra denne skønne dag med sig hjem.

Det er Marion Krobath Olesen, der står bag organisationen "Min Prinsesse Drøm". I samarbejde med Børnecancerfonden og Ønskefonden, gør hun det muligt at give pigerne en mindeværdig dag.

17-årige Sarah Diamant Jeppsson er i dag ambassadør for "Min Prinsesse Drøm". Hun stiftede bekendtskab med foreningen, da hun var en af de udvalgte prinsesser til det allerførste arrangement, som blev holdt for to år siden.

-Jeg blev mødt af de mest fantastiske hofdamer og en enkelt herre. De startede med at bære mig op til anden sal i min kørestol. Her kom vi ind i en smuk sal med et stort bord, som var dækket op med prinsesseslik, kager og mad. ALT var lyserødt. Det har uden at lyve været den bedste dag i mit liv, foruden min konfirmation i år, fortæller Sarah om hendes dag som prinsesse.

Sarah har været syg hele hendes liv, da hun har en tumor i rygmarven. For to år siden blev hun opereret for skæv ryg, hvilket skadede hendes rygmarv, så hun i dag sidder i kørestol.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Odense

Statsminister opfordrer til at flere Vollsmose-borgere lader sig teste: Borgmester holder pressemøde om corona-situationen i bydelen

Annonce