Annonce
Kerteminde

Terrorsagen: De har anholdt min svigersøn, siger gårdejer

Gårdejeren fra Møllevejen ved Munkebo fortæller, at politiet har anholdt hans svigersøn. Så vidt svigerfaren ved, er han torsdag formiddag ikke løsladt og kan dermed være blandt dem, der torsdag ved frokosttid fremstilles i grundlovsforhør i København. Foto: Birgitte Carol Heiberg.
Henrik Thornemann Hansen, der bor på Møllevejen 92, bekræfter, at de politiet har anholdt hans svigersøn i forbindelse med den store landsdækkende anti-terroraktion. En mand fremstilles torsdag klokken 12.45 ved Retten i Odense i et grundlovsforhør.
Annonce

Munkebo: Henrik Thornemann Hansen, der bor på Møllevejen 92, bekræfter, at politiet i går anholdte hans svigersøn, der kommer fra Gambia.

- Så vidt jeg ved, er han ikke løsladt endnu, siger Henrik Thornemann Hansen.

Svigersønnen er fra Gambia og har boet i Danmark i seks år. Henrik Thornemann Hansen siger, at politiet kom på baggrund af en IP-adresse. - Det er noget med, at min svigersøns IP-adresse har været involveret i noget.

Henrik Thornemann siger, at der er tre scenarier

Enten er hans IP-adresse blevet hugget, eller også har han lavet sit livs dumhed og været inde på nogle hjemmesider, man ikke skal gå ind på. Slutteligt er der det værste scenarie, som er, at han er blevet radikaliseret.

Gårdsejeren siger også, at politiet også kiggede efter sprængstofsmaterialer.

- De undersøgte nogle flasker med væske i. Det viste sig at være honning, men de kiggede formentligt efter sprængstof.

Fyns Politi har torsdag ved frokosttid oplyst, at en mand torsdag klokken 12.45 fremstilles i grundlovsforhør i relation til onsdagens antiterror-aktion. Om der er tale om Henrik Thornemann Hansens svigersøn er uvist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Forstander fyret og bestyrelse på friplejehjem afsat: - Det er et kupforsøg

Annonce