Annonce
OB

Tabstallet i OB er faldet til fem en halv

Mikkel Hyllegaard er ude med en skade en uge før OB-FC København. Foto: Michael Bager
Men tre angribere er alle ude med skader en uge før OB-FCK, hvor der stadig må lukkes 5500 tilskuere ind.
Annonce

Fodbold: Dagens skadestal i OB var inden mandag aftens reservekamp mod Midtjylland i Slagelse nede på seks mand måske endda fem en halv.

Jeppe Tverskov deltog i mandagens formiddagstræning efter at have stået over i den sidste alvorlige test fredag eftermiddag i Aalborg mod AaB, men skulle altså heller ikke spille i Slagelse.

Men selv om det er godt med et vigende tabstal, så er hele tre af dem angribere.

Ud over langtidsskadede Mart Lieder var hverken Max Fenger eller Mikkel Hyllegaard med til den træning eller med i Aalborg og altså heller ikke med hos reserverne mandag aften.

Der meldes om en slags håb for, at de kan nå at blive klar til søndagens kamp mod FC København. Hyllegaard slås med stræk i muskulaturen og Max Fenger blev sendt hjem efter en meget kort Tysklands-tur med U19-landsholdet. Hans tilstand er ukendt.

Ryan Johnson Laursen trænede med et stort gummibånd sammen med Christian Vestergaard ved siden af bane 1, mens Janus Drachmann - som den halve mand - deltog i spillet, men som de to heller ikke er klar til at spille på søndag mod FCK.

OBS: De nye coronarestriktioner for Odense har ingen indflydelse på afviklingen af OB-FCK på søndag. OB vil stadig kunne lukke 5500 tilskuere ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Odense

Over 30 forslag: Kendt kok, børneven og hyperaktiv tusindkunstner er blandt forslagene til Årets Fynbo 2020

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce