Annonce
112

Stor politiaktion: Fire personer anholdt i sag om hjemmerøveri

Genrefoto
Massivt tilstedeværelse af betjente i Nyborg sent onsdag eftermiddag. Aktionen var koordineret med Sydsjælland og Lolland Falsters Politi. De anholdte sættes alle i forbindelse med hjemmerøveri i Skælskør.

Nyborg: Fire personer blev sent onsdag eftermiddag taget til fange i forbindelse med en storstilet politiaktion i Nyborgs gader.

De fire personer er alle mistænkt for at stå bag et hjemmerøveri på en adresse i Skælskør syd for Korsør.

Det oplyser efterforskningsleder ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, Stine Stenbek, overfor Fyens Stiftstidende.

Der var således tale om en koordineret indsats, hvor Fyns Politi slog til på vegne af kollegerne i en anden politikreds.

Af samme årsag er vagtchef ved Fyns Politi, Thomas Bentsen, ikke meget for at gå i detaljer om i aktionen.

- Jeg kan bekræfte, at vi har været til stede med flere patruljer i Nyborg i tidsrummet fra klokken 16 og cirka to timer frem. Og at der er foretaget anholdelser af flere personer i den forbindelse. Men hvad sagen nærmere handler om, kan jeg ikke sige, da der er tale om en udløber af en sag fra en anden kreds. Jeg vil ikke risikere at ødelægge deres efterforskning, siger han.

Et vidne har fortalt, at han har set mindst fem politibiler i Nyborg midtby, heraf to med hunde. Et andet vidne har skrevet på Facebook, at hun så, hvordan en betjent jagtede en ung mand gennem Kongegade. Og at den unge mand på et tidspunkt smed noget fra sig.

Ud over selve anholdelserne har politiet brugt tid på at indsamle spor i sagen, bekræfter vagtchefen.

Men hvordan politiet fandt frem til, at de fire personer befandt sig i Nyborg, ønsker hverken han eller efterforskningslederen at oplyse.

Stine Stenbek fra Sydsjælland og Lolland Falsters Politi har heller ingen kommentarer til, hvorvidt der er flere mistænkte i sagen.

Til gengæld kan hun oplyse, at en eller flere personer formentlig bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af torsdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Drab på George Floyd: Massivt fremmøde til solidaritets-demonstration i Odense

Fyn

Rekordlavt udbud af fynske sommerhuse

Odense

Æggekagen vender tilbage: Tidligere medarbejdere går sammen og genrejser Carlslund efter corona-konkurs

Annonce