Annonce
Håndbold

Stjernen tabte bundkamp

Thomas Lyngsaa, træner for Stjernen, er ærgerlig over indsatsen hos sine spillere i søndagens kamp mod Sæby. Foto: Kai Holm
Oprykker Stjernen har stadigvæk ikke fået point i kvindernes 1. division efter nederlag på et mål hjemme til Sæby. Træner Thomas Lyngsaa ærgrer sig over nederlaget.
Annonce

Håndbold: Som det eneste hold i kvindernes 1. division står der stadigvæk et rundt nul ud for Stjernen i pointtabellen efter fire runder. Søndag tabte oprykkerklubben 20-21 hjemme i Skt. Jørgens Hallen i Odense til Sæby.

- Vi laver alle de fejl, som vi har talt om, man ikke skal lave. Tabte bolde, tekniske fejl og så brænder vi på en målmand, der er middelmådig, siger en ærgerlig Stjernen-træner, Thomas Lyngsaa.

Sæby er et af de andre bundhold i rækken.

- Folk følte måske, at de efter nogle tætte kampe mod tophold kunne tillade sig lidt mere afslappethed mod Sæby. Det gav sig blandt andet udslag i dårlige returløb, som alene i første halvleg kostede seks-otte mål, siger Thomas Lyngsaa.

Ved pausen var Stjernen bagud 8-11. Det lykkedes med fem mål i træk at komme fra 11-16 op på 16-16 et kvarter før tid, men vendelboklubben fra kystbyen vest for Læsø var skarpere i de afgørende situationer.

- I forsvaret sælger vi i flere situationer vores målmand Kia Petersen, som ellers står en glimrende kamp, ærgrer Thomas Lyngsaa sig.

Topscorere for Stjernen blev Sabrina Holmegaard og Laura Grosen Larsen, der begge scorede fem mål.

Stjernen spiller næste kamp på lørdag ude mod TMS Ringsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Yemen - et enkelt valg

Odense For abonnenter

Forstander fyret og bestyrelse på friplejehjem afsat: - Det er et kupforsøg

Annonce