Annonce
OB

Træner sendt på porten til sommer: OB-sportschef forsikrer, at der er tillid til Jakob Michelsen

Sportschef Michael Hemmingsen tror, at Jakob Michelsen kan klare opgaven et halvt år endnu, selv om Michelsen ifølge Hemmingsen ikke skaber de fornødne resultater. Foto: Michael Bager
Michael Henmmingsen kalder det hypotetisk at tale om trænerskifte allerede nu.
Annonce

FODBOLD: OB's sportschef Michael Hemmingsen er sikker på, at Jakob Michelsen vil være fuld af engagement resten af sin kontraktperiode frem til sommer, selv om træneren netop har fået at vide, at han ikke har skabt stabilitet eller resultater.

- Hvorfor har I ikke forlænget med Jakob Michelsen?

- Vi har været glade for samarbejdet, men 2020 har været et for ustabilt år i forhold til, hvad vi har ønsket af resultaterne. Vi har evalueret grundigt og vurderet, at resultaterne ikke har været gode nok.

- Jamen, hvorfor fyrer I så ikke Jakob med det samme?

- Vi har fuld tillid til, at trænerteamet kan gøre arbejdet færdigt og stadig jagte vores målsætning og komme i top 6.

- Hvis nu Jakob gerne vil tiltræde et andet sted i løbet af de kommende dage, vil I så stå i vejen?

- Det er en hypotetisk tilgang. Vi har al fokus på at skabe så gode resultater som muligt resten af foråret. Vi føler, at vi har fundet frem til den rigtige løsning.

- Men skal de øvrige i trænerstaben fortsætte? Henrik Hansen og Janus Blond?

- Vi har en meget kompetent trænerstab, som vi er glade for og som vi gerne vil beholde. Der vil være kontrakter, som vi vil søge at forlænge.

- Hvornår møder Jakob Michelsen ind på job?

- Der er noget fysisk test på torsdag i Ådalen formentlig.

Sport Fyn har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Jakob Michelsen.

OB's PRESSEMEDDELELSE

OB skal have ny træner fra sommeren 2021, hvor kontrakten med cheftræner Jakob Michelsen udløber og ikke bliver forlænget.

Trods placeringsmæssige forbedringer i de sidste to og en halv sæson har perioden også været præget af svingende resultater. Derfor ønsker klubben at hyre en trænerprofil, der kan skabe mere stabilitet og bedre resultater.

Der har dog på det seneste været fremgang i spil og resultater, og derfor har klubben fuld tillid til, at Jakob Michelsen i forårssæsonen vil udføre sit job med samme ærgerrighed og professionalisme som i hele sin kontraktperiode og fortsat vil arbejde på at skaffe OB i top seks i 3F Superligaen 20/21.

Jakob Michelsen har været i OB siden sommeren 2018 og har skaffet klubben en femte- og syvendeplads i sine hidtil to hele sæsoner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce