Annonce
OB

Sport Fyn: Genvalg til næsten samtlige 11 i Haderslev

Mads Frøkjær-Jensen jubler med Ryan Johnson Laursen over sin 2-1-scoring mod Lyngby. Sport Fyn tror begge starter inde i Haderslev lørdag mod Sønderjyske. Til gengæld vurderes det, at Max Fenger (længst til venstre) og Anders Klynge (længst til højre) skal hjælpe U19-holdet med at vinde guld. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
OB-truppen var delt op til fredagens træning, hvor 11 markspillere havde fundet vejen til Nyborg. Sport Fyn tror på, at der er genvalg til næsten alle mod Sønderjyske.
Annonce

FODBOLD: Den komprimerede Superliga tager hårdt på holdene, og det gælder også OB. Fredag var der kun 11 markspillere at finde til træning i Nyborg, og flere af dem var på skånekost. Blandt andre Kasper Larsen, som lavede særlige øvelser.

Jeppe Tverskov, Jørgen Skjelvik og Ryan Johnson Laursen var blevet i Odense, men mest iøjnefaldende var det, at ingen af Superliga-spillerne, der må repræsentere U19-holdet, var til stede. U19-holdet trænede i Odense samtidigt med, at Superliga-holdet var i Nyborg og kan vinde DM-guld søndag med en sejr over FC Nordsjælland.

Jakob Michelsen påpegede, at Superligaen er vigtigere end U19, men Sport Fyn tror, at klubben går all-in på at vinde det første U19-guld i 29 år, og at Max Fenger, Daniel Obbekjær og Anders Klynge spiller med i Ådalen søndag. Derfor kan de dog godt være med på bænken i Haderslev, men det er et sjovt sammentræf, at ingen unge spillere var at finde til fredagens Superliga-træning i Nyborg.

Janus Drachmann trænede også med, mens Mikkel Hyllegaard startede med at varme lidt op på en kondicykel, inden den fysiske træner, Janus Blond, tog over.

Michelsen sagde, at skadessituationen gik sin gang, og det virker til, at der er status quo på den front. Måske med en lille pil til den gode side, da Oliver Lund, Issam Jebali og Janus Drachmann ser ud til at spille med for næsten fuld skrue.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce