Annonce
OB

Sammy Skytte i flirt med OB

Sammy Skytte er central midtbanespiller og her er OB sårbar lige for tiden. Her er han i en Superligakamp for AC Horsens mod AGF. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
23-årige midtbanespiller nævnes som en seriøs bejler til OB's Superliga-trup, der indleder træningen tirsdag og hvor folk kan se giraffen Emmanuel Sabbi fra en position bag et hegn på grund af coronaen.

FODBOLD: Nu simrer det med transferrygter og et af de varmere handler om, at den 23-årige midtbanespiller Sammy Skytte gerne vil væk fra norske Bodø/Glimt for at skifte til OB, erfarer Sport Fyn.

OB har tidligere erklæret sig tilfreds med truppens sammensætning, men er udfordret på den centrale midtbane, hvor Jens Jakob Thomasens skadeshistorik har naget og anfører Janus Drachmann stort set har været skadet siden før jul.

Ofte har OB-træner Jakob Michelsen måttet ty til lappeløsninger med Troels Kløve eller Moses Opondo eller noget helt. Purunge Tarik Ibrahimagic har været skadet og er ikke helt klar til Superligaen.

Annonce

Samtidig er Skytte faldet i unåde i Bodø/Glimt, hvor han har siddet på bænken og senest sat helt ud af truppen. Også senest i sejren i Sandefjord, hvor gæsterne vandt deres 12 sejr i Eliteserien ud af 14.

Træner Kjetil Knutsen har sagt, at Skytte mangler energi. Det er nu spørgsmålet om OB ville være stedet at tanke den slags.

Skytte frustreret

- Jeg føler ikke, at jeg kan genkende det, han siger om, at jeg mangler energi. Jeg er frustreret. Jeg har haft vældig mange gode samtaler med Kjetil, helt siden jeg kom til klubben, og jeg har fået meget ros fra ham og trænerteamet for mit engagement og min vilje til at arbejde hårdt, siger Skytte til Verdens Gang.

- Kjetil har sagt til mig, at han kan se på mig, at jeg har været frustreret, men samtidig siger han, at han godt kan lide, at jeg er frustreret, for det viser, hvilken vilje og personlighed jeg har. Han har rost mig for min vindermentalitet.

- Jeg bliver selvfølgelig såret. Jeg håber, han mente noget andet end det, der blev skrevet, for jeg føler lidt, at det er et angreb mod, hvem jeg er, og hvad jeg står for. Jeg har givet 100 procent, siden jeg kom.

- Jeg håber, han er blevet misforstået, for i vores samtaler har han rost mig for min indstilling og lidenskab, siger Sammy Skytte til VG.

Om Skytte dukker ved OB's første træning tirsdag ved 10-tiden er nok tvivlsomt. Skytte har opvækst i Silkeborgs talentfabrik, hvorfra han kom til FC Midtjylland uden at bryde igennem og blev lejet til AC Horsens og norske Stabæk, inden han i 2020 kom til Bodø/Glimt.

Annonce

OB-kig bag hegnet

Her kan tilskuere og fans kun se træningen med den nye spiller Emmanuel Sabbi bag hegnet på cykelstien fra Odense å til Hunderupskolen mellem den nyrenoverede bane 1 og bane 2 i Ådalen. Der er kun adgang for forhåndstilmeldte pressefolk på selve anlægget, og det er der heller ikke til træningskampe for Superliga-holdet og til ungdomskampe.

-  Da COVID-19 stadig har store gennemslagskraft i det danske samfund, ser vi os i OB nødsaget til at tage vores forholdsregler og følge alle anvisninger fra sundhedsmyndighederne, meddeler pressechef Thomas Bansø

- Vi er godt klar over, at mange vil være skuffede over, at de ikke kan følge spillerne tæt på. I skal vide, at vi ville ønske, at vi kunne hylde fællesskabet og sammenholdet med de sædvanlige autografer og selfies. Men vi tager COVID-19 pandemien meget alvorligt i OB og ser os derfor nødsaget til at tage disse forholdsregler.

- Vi beder alle om at respektere det og vil straks melde ud, hvis der skulle komme ændringer, tilføjer pressechefen.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Lego-familien stopper solcelleplaner ved fynsk Gods: Skaber kæmpe naturprojekt i stedet

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Hvem var skyld i letbaneuheld? Både bilist og letbanefører mener, at de havde grønt lys

Navne For abonnenter

Han byggede H.C. Andersen Hotel  og var ikke færdig med forretninger: Richard Wilhjelm blev 93 år

OB

Christian Eriksen genoptræner på OB's anlæg

Assens For abonnenter

Forladt bindingsværkshus jævnet med jorden: Først købte lokale gammel rønne - nu skal de beslutte, hvad grunden skal bruges til

Debat: Stop kødindustriens manipulation - at spise kød gør ingen til 'en rigtig mand'

Middelfart For abonnenter

Stopper efter 15 måneders ansættelse: Middelfart skal have sin tredje turistchef på tre år

Sydfyn

Ung mand kørte vanvidskørsel gennem Vejstrup og Skårup: Nu efterlyser politiet vidner til den vilde biljagt

Nyborg

25-årig overtager en af Fyns største bilforhandlere: Med biler for flere millioner og et varelager på 100-150 biler

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Nyborg

Nedrevet køreledning skabte lange køer på stationen: - Det værste er, når man ikke kan få klar besked

Assens For abonnenter

Pia får helt nye opgaver i Byrådet: - Jeg har gjort mig en masse tanker om noget jeg ikke skal lave

Odense

Smitten øges, mistrivslen stiger: Studerende på SDU møder syge op til undervisningen

Annonce