Annonce
Fyn

Sabbi: Spillede okay men blev for doven

Emmanuel Sabbis samarbejde med Issam Jebali, og de andre offensive kræfter på OB's hold, lover godt for fremtiden. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Emmanuel Sabbi spillede sammen med resten af OB's offensiv en fremragende første halvleg. Men i anden halvleg lod han sig fortjent udskifte, sagde han efter kampen.
Annonce

FODBOLD: Emmanuel Sabbi ligner allerede en publikumsfavorit blandt OB-fansene efter sin første optræden på hjemmebanen. Han spillede en fremragende første halvleg, hvor han var involveret i de fleste aktioner foran FCK's mål - og dem var der rigeligt af. Sabbi var dog noget mere beskeden i sin vurdering af egen indsats.

- Jeg synes, jeg spillede okay. Jeg kom ned bagved, så meget jeg kunne. Vi bevarede presset, som træneren ville have at vi skulle. Jeg gjorde det fint frem og tilbage i banen, men jeg føler, at jeg skulle have scoret, sagde den 22-årige amerikaner.


Jeg begyndte at blive doven og miste for mange bolde. Det er selvfølgelig ikke accectabelt.

Emmanuel Sabbi om sin egen udskiftning


Sabbi blev skiftet ud efter en times tid, kort tid efter FCK havde reduceret til 3-1, og man forventede et stormløb ned mod de stribedes mål. Udskiftningen var en beslutning som Sabbi selv sagtens kunne forstå.

- Det var det træneren ville have. Jeg manglede en lille smule her og der, så det forstod jeg godt.

Hvad var det, du manglede?

- Jeg begyndte at blive doven og miste for mange bolde. Det er selvfølgelig ikke accectabelt. Han (Jakob Michelsen, red.) tog mig ud, og fortalte mig det, så det er helt fair.

Alt i alt er OB's nyindkøb ikke overraskende godt tilfreds med starten på sin tilværelse i OB og den første optræden i den stribede trøje.

- Det var en god kamp, vi lagde et højt pres. FCK blev magelige og vi kom godt ind i kampen. Vi fik nogle gode chancer og fik afsluttet på dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce