Annonce
Fyn

Ryan Laursen er klar til at træde til i OB

OBs Ryan Laursen tackler Lyngbys Emil Nielsen i en kamp sidste sæson og nu er OB-back'en klar igen. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
OB's højre back Alexander Juel Andersen er ude i længere tid med en ledbåndsskade.
Annonce

FODBOLD: OB vejrer morgenluft, selv om fynboerne tabte fire gange til AGF i sidste sæson inklusive en pokalkamp.

- Jeg synes, at vi er godt kørende, men AGF har et godt hold. Men jeg tror på os, fordi vi har set gode ud både efter corona-pausen og starten af denne sæson, hvor vi har været det bedste hold i to kampe mod top seks-hold fra sidste sæson, siger træner Jakob Michelsen.

Han må undvære Alexander Juel Andersen, der fik en hård medfart mod Nordsjælland i søndags og til sidst måtte give op efter at være stødt ind i holdkammeraten Kasper Larsen.

Nu har en skanning vist et beskadiget ledbånd i knæet og han vil være ude i længere tid.

-  Det er lidt synd for Alexander, der havde kæmpet sig tilbage efter en skade, sagde Jakob Michelsen efter onsdags-træningen.

Til gengæld er Ryan Johnson Laursen tilbage efter nogle ugers pause og kan  konkurrere med Oliver Lund om pladsen som højre back. Ryan Johnson Laursen har kæmpet med springerknæ ligesom Max Fenger, men spillede de aftalte 30 minutter mod Brøndbys reserver mandag og var til træning igen onsdag.

- Nu har Ryan spillet minutter og han er som udgangspunkt i spil til holdet, fastslog Jakob Michelsen, hvor anfører Janus Drachmann deltog som joker i spillet ti to mål.

Annonce

AGF har kvaler

Ud over Alexander Juel Andersen er Christian Vestergaard og Mart Lieder stadig på skadeslisten og det ser faktisk værre ud i Aarhus hos AGF efter den uafgjorte kamp i Randers, hvor den unge stopper Sebastian Hausner fik rødt kort og dermed karantæne mod OB.

Samtidig måtte medstopperen Niklas Backmann udgå med en fiberskade, der vil holde ham ude, så AGF vil spille med Jesper Juelsgaard og Frederik Tingar. Men også Zach Duncan, Gift Links og Kevin Diks er skadet, så der kan komme til at mangle fart og format på de århusianske kanter.

Samtidig har AGF offentliggjort en plan frem til 2025, hvor der sigtes efter minimum to medaljesæt, mindst en pokaltitel og en billet til europæisk gruppespil indenfor fem sæsoner.

- AGF's stil er den samme som i sidste sæson. AGF har vundet over Vejle og fået point mod Randers i en kamp, hvor der spillede med ti mand stort set hele kampe. Men jeg ser et spændende OB-hold i øjeblikket og i stedet for at komme med en forudsigelse og tale negativt om andre, vil jeg rose os selv.

- Vi har tabt til AGF fire gange, men forskellen var størst i den sidste kamp, hvor vi spillede om Europa. Da kunne man se, at AGF kom fra et højere tempo i medaljeslutspillet end os. Men nu er det en ny sæson og vi har gjort det godt mod to hold, der var i top seks i sidste sæson. Det bliver meget jævnbyrdigt, siger Jakob Michelsen til Sport Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce