Annonce
Assens

Skunk-laboratorium ryddet: Udlejer tippede politiet

Det er i den gamle stationsbygning i Assens, Fyns Politi mandag aften ryddede et skunklager. Foto: Lærke Bjørn Bang
Fyns Politi rydder mandag aften et skunklaboratorium på Søndre Ringvej i Assens.
Annonce

Assens: Fyns Politi ryddede mandag aften et skunklaboratorium i den gamle stationsbygning på Søndre Ringvej i Assens.

Ifølge vagtchef Hans Jørgen Larsen modtog politiet klokken 17.20 mandag et opkald fra en person, som udlejer en lejlighed på 1. sal i bygningen.

- Han siger, at han har lejemål dernede, men han ikke har hørt noget fra lejeren i lang tid. Låsen er skiftet ud, og udlejeren er kommet ind med hjælp fra en låsesmed og fortæller, at det bærer præg af skunklaboratorium, siger han.


Vi har bestilt en container og sendt folk derned. Det vigtigste lige nu er, at vi får sikret planterne og alt udstyret. Vi har også sendt to efterforskere derned, som skal dokumentere med foto.

Hans Jørgen Larsen, vagtchef hos Fyns Politi


Ganske rigtigt kunne Fyns Politi kort tid efter konstatere, at både lejlighed og loftsrum er indrettet som skunklaboratorium.

Der er både tørre og friske skunkplanter på adressen, fortæller Hans Jørgen Larsen:

- Vi har bestilt en container og sendt folk derned. Det vigtigste lige nu er, at vi får sikret planterne og alt udstyret. Vi har også sendt to efterforskere derned, som skal dokumentere med foto.

Der er fem-seks mand i gang med at slæbe skunk ud af lejligheden, siger han.

Annonce

"Almindelig" størrelse

Vagtchefen kan endnu ikke sige, om man kan kæde den eller de personer, der står på lejekontakten, sammen med laboratoriet. Men han kan fortælle, at der er lavet nye strømtavler i lejligheden, hvilket kan tyde på, at man har ført lejlighedens strømforbrug udenom elmåleren.

- Men det skal en uvildig eltekniker vurdere, siger Hans Jørgen Larsen.

Desuden skal Dansk Brandinstitut vurdere, om man ved at lave de nye installationer har skabt risiko for, at der kan opstå brand i bygningen.

Hvor stort et laboratorium, der er tale om, er svært at vurdere på stående fod, da mængden af skunk skal gøres op i kilo og gram, lyder det fra vagtchefen. Men der er tale om et laboratorium i den "almindelige" størrelse, vurderer han.

Ingen er endnu anholdt i sagen.

Annonce
Navne For abonnenter

Dødsfald: Alexander Vedernikov var et beskedent og privat menneske, men når han besteg podiet foran orkestret, gav han sig fuldt ud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hård dom over ghettolov: Tudetosset

Annonce