Annonce
Livsstil

Opskrift: Mortens varme chokolade

Odense: Morten Chokolade laver julekonfekt til Eksklusiv. Foto: Robert Wengler
Til to-tre personer Man har tit en smule chokolade tilbage, når man har lavet sine fyldte chokolader. Det kan man med fordel lade størkne og gemme til en kop varm chokolade.
Annonce
Annonce

Ingredienser:

25 g sukker

20 g kakaopulver

1/2 liter vand

100 g mørk chokolade, hakket, cirka 60 procent.

Odense: Morten Chokolade laver julekonfekt til Eksklusiv. Foto: Robert Wengler
Annonce

Fremgangsmåde:

Vandet bringes i kog, og sukker og kakaopulver piskes i. Pisk i et par minutter, indtil kakaopulver og sukker er helt opløst.

Derefter tilsættes den mørke chokolade, og det hele koger yderligere et minut under konstant omrøring.

Den varme chokolade kan drikkes, som den er – eller kan med fordel nydes med forskellige krydderier som for eksempel ingefær, kanel, kardemomme, chili eller salt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce