Annonce
OB

Oliver Christensen om fejl: - Det er ligesom at lege på isen, på et eller andet tidspunkt falder man igennem

Oliver Christensen er en populær mand blandt OB-tilhængerne, der ofte på den sociale platform Twitter bringer en video af den unge herre, hvor han jubler. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Det var en afklaret Oliver Christensen, der efter OB's sejr satte ord på sin fejl, der gav Randers et mål ud af ingenting. Fejlen så ikke ud til at påvirke ham resten af kampen, og han kom også hurtigt videre, fortæller han.

FODBOLD: Han er en fansenes favoritter. Har sin egen GIF – en slags video – på Twitter, og har reddet OB et hav af gange. Men i dag var det OB, der reddede ham.

Fordi Randers-angriberen Alhaji Kamara kunne efter 23 minutter sparke bolden ind i et tomt OB-mål efter at have tillusket sig bolden fra Oliver Christensen, der modtog en tilbagelægning, som han ikke formåede at skille sig af med.

Takket være scoringer fra Emmanuel Sabbi og Mart Lieder fik episoden ikke den store betydning for OB, der med cifrene 2-1 rykkede et skridt tættere på top seks.

Efter slutfløjt var det en afklaret målmand, der mødte Sport Fyn.

- Det er selvfølgelig en kold spand vand i hovedet at komme bagud og være årsagen til det. Det giver sig selv. Men jeg synes efterfølgende, at vi kommer fint tilbage og får skabt chancer og scoret på et par af dem. De første 75 minutter synes jeg, vi har meget godt styr på dem.

- Når man laver sådan en personlig fejl, kan det godt gå ind og ryste lidt, men jeg synes, vi holder fint fast i det momentum, vi havde. Vi laver to flotte mål og holder den hjem til sidst, fortæller Oliver Christensen

Annonce

Som at lege på isen

Selve situationen oplevede han på følgende måde:

- Jeg får en bold tilbage og vil lige tage et touch (berøring, red) på den og så cleare den (sparke den væk, red), men mit touch bliver lidt for langt og Kamara kommer tæt på mig. Optimalt skal jeg bare lægge den ud til indkast eller prøve at sparke den væk. Jeg prøver at trække den tilbage, og ved ikke om den rammer mit støtteben eller om han får fat i den, det er selvfølgelig ikke godt nok, men det er sådan nogle ting, der sker nogle gange som målmand.

- Du får masser af bolde tilbage, og nogle gange glipper det. Det er ligesom at lege på isen, på et eller andet tidspunkt falder man igennem. Jeg er selvfølgelig træt af fejlen, men det er ikke noget, jeg lader mig gå på af. Det sker for alle engang i mellem, siger Oliver Christensen.


Måske kommer jeg til at tænke lidt over det i aften, men det er sådan en situation, der sker måske hver tredje eller fjerde år, hvor du laver noget så mærkeligt, som det jeg fik lavet.

Oliver Christensen


Annonce

Hurtigt videre

Ser man bort fra den ene fejl, spillede Oliver Christensen en fin kamp og havde flere fine redninger, vurderer Sport Fyn. Hovedpersonen selv fortæller også, at han ikke dvælede ved sin fejl.

- Jeg var egentlig hurtigt videre, det er sådan noget, du finder ud af, jo flere kampe du spiller. Og det var ikke fordi, der var andre situationer, hvor jeg var usikker i resten af kampen. Så jeg er egentlig meget tilfreds med, at jeg fik rystet den af mig.

- Måske kommer jeg til at tænke lidt over det i aften, men det er sådan en situation, der sker måske hver tredje eller fjerde år, hvor du laver noget så mærkeligt, som det jeg fik lavet. Men det er ikke noget, man bruger tid på, fordi de her ting sker for alle, også markspillerne, det koster bare ikke så meget, når de mister den.

- Jeg tror, jeg havde været mere træt af det, hvis det havde været noget målmandsteknisk, som ikke sad i skabet. Du kan gøre mange ting, men nogle gange sker der bare noget, hvor du ikke helt selv forstår, hvad du foretager dig. Det skete i dag, og det skal man bare komme videre fra, lyder det fra Oliver Christensen.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce