Annonce
OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Jørgen Skjelvik og OB præsterede ikke tilstrækkeligt mod FC Midtjylland. Her er den norske back i duel med Joel Andersson i lørdag på MCH Arena. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Jakob Michelsen mener, at første halvleg mod FC Midtjylland er den eneste halvleg i sæsonen, hvor OB ikke har præsteret.
Annonce

Fodbold: OB's træner Jakob Michelsen mener, at det er for tidligt at konkludere på fynboernes chancer for medaljeslutspil efter fem runder af turneringen, hvor OB kun har fået fire point.

Nu står OB foran must-win-kampe i Lyngby og hjemme mod AC Horsens.

- Efter tre gode præstationer ødelagde vi det for os selv mod Vejle med en udvisning, men præsterede ellers godt indtil første halvleg, hvor vi blev splittet ad efter alle parametre. Man må rose og anerkende Midtjyllands kvaliteter, men vi må kigge på os selv og forsøge at præstere bedre end i første halvleg.

- Vi kan skrive en hel bog om, hvad vi gjorde forkert i den første halvleg. Vi ville gerne have spillet med, men vi havde ikke bolden og vi lykkedes ikke med vores pres. Efter fire gode præstationer rendte vi ind i en dårlig mod en meget stærk modstander.


Der skal først tegne sig et mønster, og vi har mødt nummer et, to og tre i Superligaen fra sidste sæson.

Jakob Michelsen


- Vi ville godt have haft flere point, men det må vi så tage til Lyngby og lave, siger Jakob Michelsen til Sport Fyn efter tirsdags-træningen.

Annonce

Ligaen for tæt

- Ligaen er for tæt til bare at sige, at vi står over for mustwin-kampe, men vi skal til at komme på tavlen. Det siger sig selv, hvis vi vil med. Det skal vi prøve at rette op på, inden turneringen vender. Sæsonen skal lige sætte sig og man kan ikke lave de store konklusioner efter fem kampe. Der skal først tegne sig et mønster, og vi har mødt nummer et, to og tre i Superligaen fra sidste sæson. Derfor kan man bedre konkludere, når man har spillet halvdelen af grundspillet efter elleve kampe, mener OB-træneren.

Janus Drachmann træner stadig for fuld kraft, Mart Lieder er set på banen og islændingen Sveinn Aron Gudjohnsen træner også efter en kort karantæne, fordi en af de islandske U21-landsholdskammerater var blevet testet positiv for COVID-10.

Annonce

Godt for Drachmann

- Janus Drachmann har nu haft ti dage i fuld vigør, og det ser positivt ud. Det er positivt, at Mart Lieder er på banen og kan lave øvelser, selv om et comeback har lange udsigter, som det også er tilfældet med Christian Vestergaard og Alexander Juel Andersen. Skader er en del af spillet og de er slet ikke i en størrelsesorden som sidste sæson, siger Jakob Michelsen.

Issam Jebali afsoner sin anden og sidste karantænedag på fredag i Lyngby.

Lyngby har både Marcel Rømer og André Riel i karantæne. Riel har fået fem karantænedage for en udvisning for homofobiske tilråb.

Ryan Johnson Laursen ser skarpere og skarpere ud til OB's træning, mens Sveinn Aron Gudjohnsen først skal til, at spilles ind. Moses Opondo er fortsat skadet efter det uheld, der ramte ham under Vejle-kampen.

Annonce
Assens For abonnenter

Flemming, Tommy, Leo og Torben mødes hver onsdag for at køre race: - Vi er store legebørn. Forskellen er bare prisen på legetøjet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Retfærdighed for seniorer

Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Annonce