Annonce
Fyn

OB-træner:  Vi kan og skal vende det her sammen

Jakob Michelsen og holdet har nu kun hentet et point i tre kampe. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Jakob Michelsen ved, at han og holdet nu skal bruge tre point mod AaB på fredag.
Annonce

Fodbold: Bestyrelsesformand Niels Thorborg og sportschef Michael Hemmingsen var de første fra OB-klanen, der forlod sæderne i VIP-arealet og måske mødtes de i korridorerne ved pølseboderne.

Sport Fyn spurgte efter nederlaget Jakob Michelsen, om han var bekymret for sin egen position.

- Det er op til andre at træffe de afgørelser. Jeg tror på, at vi sammen kan og skal vende det her og det gør vi også. Der er mange kampe endnu til at nå top 6, men når man ikke får tre point, når man er bedst og heller ikke tre point, når man er næstbedst, så skal der nu sejre til især mod den kommende direkte konkurrent AaB på fredag, sagde Jakob Michelsen.

- Jeg var skuffet over resultatet og præstationen. Vi startede godt, men fra da Jens Jakob Thomasen gik ud, gik det ned ad bakke og Randers blev bedre både med og uden bold, mente OB-træneren, der ikke kunne bruge hverken Jørgen Skjelvik eller Janus Drachmann, der begge var skadet.

Jeppe Tverskov måtte forlade banen før tid.

- Det handlede om at komme ud med forholdsvis lige i starten. Utrolig fedtet og og hurtgt med is på banen svrt at behandle olden måske til Randers' fordel, men skal vi stadig kunne kapere.

- De scorer to lidt ærgerlige mål uden at gennemspille sig. Når man spiller i Randers og og er bagud 1-0, så sætter de bolden lidt mindre på spil. Så kan de samle lange bolde op i stedet og op i luften og kurer på omstillingerne. Vi skaber ikke nok. Vi er utilfredse med spillet, men skal måske slås mere med næb og klør end flot og poleret fodbold, sagde Jeppe Tverskov, der gik ud med en lyskeskade ligesom Jens Jakob Thomasen tidligt havde forladt kampen.

- Jeg mærkede lige et riv, da jeg ville spille bolden og kunne mærke, at hvis jeg sparkede tl bolden, ville det gå mere galt. Derfor håber jeg, at jeg har taget skaden lidt i opløbet, men nu må vi se, sagde Tverskov, der i Janus Drachmanns fravær igen overtog anførerbindet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce