Annonce
OB

OB-træner bekymret for Jørgen Skjelvik

OB's træner Jakob Michelsen spiller anden test uden de to backs Jørgen Skjelvik og Ryan Johnson Laursen. Oliver Lund står til at spille samme med Alexander Juel Andersen. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
OB spiller mod Esbjerg den anden test uden de to backs Ryan Johnson Laursen og Jørgen Skjelvik. Daniel Obbekjær til Holland.

FODBOLD: De to backs Ryan Johnson Laursen og Jørgen Skjelvik trænede meget let med fysioterapeut Daniel Borgen i hjørnet af kunstgræsbanen i Ådalen, hvor OB forberedte sig til årets andet træningskamp torsdag kl. 12.00 samme sted mod Esbjerg fra toppen af 1. division.

- Ingen af dem bliver klar til kampen. Ryan er jeg ikke så bekymret for, fordi han har været med i opstarten og spillede også i slutningen af efteråret. Ryan er længere fremme i sit forløb. Det er mere bekymrende med Jørgen, som ikke har spillet eller trænet siden slutningen af november, siger OB-træner Jakob Michelsen til Sport Fyn.

Heller ikke Jens Jakob Thomasen er klar til kamp men meget tæt på og vil kunne spille med i testkampe i næste uge mod Randers eller HB Køge.

Annonce

Ryan Johnson Laursen fik problemer i muskulaturen for en uge siden, Jørgen Skjelvik har døjet med sin lyske og Jens Jakob Thomasen brækkede tåen i efterårets kamp i Randers.


- Lige nu træner vi på kunstgræs, og det forholder jeg mig til. Jeg har sagt rigeligt og holder mig ud af den snak.

OB-træneren om Issam Jebalis kritik af træningsforhold


- Der bliver ingen, der spiller alle 90 minutter mod Esbjerg, men mange flere, der spiller mere end 45 minutter i forhold til Sønderjyske-kampen, hvor vi stillede et nyt hold efter pausen. Der er snart kun 14 dage til turneringsstarten, så vi nærmer os.

- Vi kommer til at spille mellem 21 og 25 kampe, så vi får brug for alle spillere. Vi indleder med fire kampe på ti dage, fordi vi har første pokal-kvartfinale i Odense mod FC Midtjylland.

Sport Fyn forsøgte at udæske Jakob Michelsen  en kommentar til Issam Jebalis seneste kritik af de fysiske forhold for OB i Ådalen og på stadion.

- Lige nu træner vi på kunstgræs, og det forholder jeg mig til. Jeg har sagt rigeligt og holder mig ude af den snak, siger træneren.

Sidste test i næste uge

I næste uge stiller OB med et førstehold i kampen mod Randers som sidste test og dagen efter med de øvrige mod HB Køge.

- Det er vores hensigt at spille på naturgræs i næste uge. Mod Esbjerg i morgen vægter jeg ikke resultatet så højt, men vi skal være længere fremme i det fysiske og taktiske, siger OB-træneren.

Noget tyder på, at Jeppe Tverskov igen har overhalet Marco Lund i trænerstabens bevidsthed.

Esbjerg tabte forleden med 5-3 til Randers i en testkamp, hvor vestjyderne brugte to hold.

Esbjerg kommer uden hardhitteren Rodolph Austin, der har haft udfordringer med at komme tilbage til Danmark fra Jamaica, men landede i Amsterdam tirsdag efter noget bøvl med corona-prøver og flyafgange.

Han kan spille træningskamp mod Vejle i næste uge.

Der er ikke adgang for tilskuere til OB's kamp mod Esbjerg, men man kan stå på den anden side af hegnet, hvis man ellers overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer om afstand og forsamlinger.

Følg OB-Esbjerg på OB's livestream på fyens.dk fra kl. 11.55 torsdag fra bane 3 i Ådalen.

Sport Fyns bud på en OB-opstilling fra start: Oliver Christensen - Alexander Juel Andersen, Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Oliver Lund - Ayo Okosun/Troels Kløve, Janus Drachmann, Moses Opondo - Emmanuel Sabbi, Issam Jebali, Mads Frøkjær-Jensen.

Annonce

OB I DEN KOMMENDE TID:

21.1. kl. 12.00 OB-Esbjerg test i Ådalen

26.1. kl. 12.00 OB-Randers test i Ådalen

27.1. kl. 13.00 OB-KB Køge (OBs reserver)

03.2. kl. 18.00 OB-Lyngby Superligaen

07.2. kl. 14.00 FC Nordsjælland-OB, Superligaen

11.2. kl. 18.00 OB-FC Midtjylland, 1. kvartfinale, Sydbank Pokalen

14.2. kl. 20.00 OB-AGF, Superligaen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce