Annonce
OB

OB træffer selv beslutningen: Hemmingsen går efter at forlænge med Janus Blond

Janus Blond i samtale med OB's norske back Jørgen Skjelvik. Foto: Christian Nordholt
OB's manager bekræfter, at der er en dialog i gang med klubbens fysiske træner om en forlængelse af aftalen.

FODBOLD: OB's manager Michael Hemmingsen er klar til at forlænge med klubbens fysiske træner Janus Blond, hvis kontrakt udløber den 1. juli.

- Vi har ingen aftale endnu. Jeg ved ikke, om det kommer på plads, inden vi går på ferie i næste uge men i hvert fald i starten af juni. Vi skal jo også vide, om han har lyst til at være her, men jeg er helt sikker på, at vi finder en løsning. Han er jo en del af os, siger manager Michael Hemmingsen-

Ifølge Michael Hemmingsen er den nye træner Andreas Alm ikke med inde omkring beslutningen lige som svenskeren heller ikke var det, da assistent-træner Henrik Hansens kontrakt blev forlænget.

Annonce

- Men alligevel kommer Alm jo ind over, når en kontrakt udløber og vi skal lige se, hvordan begge parter ser på fremtiden. Jeg ved jo ikke, om Janus har noget andet, som han hellere vil, siger Michael Hemmingsen.

Janus Blond blev i sommeren 2020 forlænget med et år og har været ansat som fysisk træner siden sommeren 2017, da englænderen Simon Hollyhead ikke fik forlænget sin kontrakt.

Islænding kandidat

Michael Hemmingsen bekræfter, at den nye træner Andreas Alm blev udvalgt af OB efter, at konsulent Allan Gaardes firma Onenexus havde fundet frem til et felt af kandidater.

- De var ansvarlige for rekrutteringen og fandt kandidaterne, som vi kunne være interesseret i, og det trak vi så af på ved at vælge Andreas Alm, forklarer Michael Hemmingsen.

Ifølge Sport Fyns kilder var to andre inde i billedet ved målstregen.

Den ene var den islandske landstræner Arnar Vidarsson og den anden svenske Jens Gustafsson, der havde været til samtale i OB, inden klubben forleden meldte ud, at det var blevet Andreas Alm i stedet.

Jens Gustafsson har været arbejdsløs siden han stoppede for IFK Nörrköping og har haft stor indflydelse på salg- og køb af spillere i den klub og har selv sagt, at han på den konto har tjent 300 millioner svenske kroner ind til klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce