Annonce
OB

OB's vilde plan: Et helt nyt stadion i centrum af Odense

Et nyt fodbold-stadion midt i Odense - tæt på banegården og mellem havnen og city - kunne være et kæmpe løft for centrum. Derfor har OB sammen med postterminalens ejere sonderet, om der kunne være grundlag for visionen. Foto: Michael Bager
Et fodboldstadion bag banegården i Odense. Den plan har OB drøftet med ejerne af postterminalen, men kalder den nu "et løst skud."
Annonce

Odense:  Der har været mange planer i spil i forbindelse med et nyt eller totalrenoveret Odense Stadion. En af de vildeste planer har været at placere et fodboldstadion inde midt i byen på området, hvor den gamle postterminal stadig ligger.

Den vilde ide om et stadion i hjertet af Odense bekræftes af chef for Odense Idrætspark, Rune Bildt.

- Det var en af de ting, som jeg orienterede en række idrætsledere og andre gæster om, da jeg før Denmark Open sidste år i Odense Idrætshal gennemgik en række planer for Odense Idrætspark, siger Rune Bildt til Fyens Stiftstidende.

Planen gik på en placering på grunden med postterminalen, der i givet fald skulle rives ned.

OB har sonderet planen og visionen med ejeren af Postterminalen, der udtrykte stor interesse, men planen er tilsyneladende skudt ned på grund af primært økonomien.


Vi har vel haft 10 forskellige planer i mine to et halvt år, gode idéer som enten er kommet internt eller fra gode venner af huset, men de er ofte skudt til hjørne hurtigt.

Enrico Augustinus, adm. direktør i Odense Sport & Event


Ejerne mener, at man kan tjene flere penge ved at udleje terminalen til andre formål.

Annonce

OB: Der har været mange planer

Avisen har spurgt Enrico Augustinus, adm. direktør i selskabet bag OB, Odense Sport & Event, om stadion-visionen:

- Vi har vel haft 10 forskellige planer i mine to et halvt år, gode idéer, som enten er kommet internt eller fra gode venner af huset, men de er ofte skudt til hjørne hurtigt, fordi de økonomisk ikke har gang på jorden. Det blev postterminalen blandt mange andre også. Det er ikke planer vi har forstyrret Odense Kommune med. Det har blot være løse skud i OSE, lyder det fra Enrico Augustinus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce