Annonce
OB

OB's U19-hold ramte en offday

Spilstyrer Jonathan Harboe blev taget ud, så han ikke risikerede karantæne mod FC Nordsjælland. Foto:ob.dk.
OB var helt væk i Aarhus mod AGF, der vandt 3-1 i kampen, hvor OB kunne være blevet dansk mester.
Annonce

FODBOLD: OB's U19-hold missede eftertrykkeligt den første matchbold om DM-titlen, da holdet tabte 3-1 på Fredensvang til et veloplagt AGF-hold.

Men OB kan stadig afgøre det selv, hvis OB kan vinde søndagens hjemmekamp mod de direkte rivaler fra FC Nordsjælland på kunsrtgræsbanen i Ådalen.

FC Nordsjælland møder på onsdag netop AGF på kunstgræsset i Farum Park og vinder nordsjællænderne og Brøndby samme aften over FCK, så er Brøndby to point foran OB inden turneringens absolutte sidste kamp på søndag. Og da har Brøndby spillet færdig. FCN vil være et point efter OB.

- Vi haltede bagefter i størstedelen af tiden, og vi lavede et par klare fejl, der førte til mål, og vi spillede den dårligste kamp i sæsonen. Den slags fejl har ellers overhovedet ikke kendetegnet os. Der var mange spillere, der havde en klar offday, fastslog træner Kim Engstrøm bagefter.

Annonce

Kamera-mand udfordret

Sport Fyn fulgte med i en livestreaming sammen med 600 andre fra AGF's facebook-side, hvor det kraftige skybrud influerede voldsomt på kamera-mandens præstationer.

Men det stod ikke til at ændre, at Jonathan Khemdee gled i bolden og kostede det første AGF-mål til Jacob Trenskow efter 16 minutter, da værterne gik op og lagde pres.

Fem minutter efter var OB-bænken i oprør over AGF's anden scoriing. Sune Bille kravlede uretmæssigt ifølge fynboerne op på ryggen af Jonathan Harboe ved et hjørnespark og eksekverede andenbolden til scoring.

OB kom aldrig rigtigt ind i kampen i første halvleg, men forsøgte at samle sig til et comeback efter pausen og skiftede fra 3-5-2 til 4-4-2.Den plan blev lagt ned allerede efter et minut, da Hans Christian Bernat ikke kunne holde et indlæg fra venstre, så den meget aggressive angriber Frederik Ihler reelt kunne afgøre kampen til 3-0 på returbolden.

Midt i halvlegen fik OB et frispark uden for feltet, og det tog Rasmus Reihdar Nissen sig af med stor klasse og lagde bolden op i hjørnet til sit sjette mål i årets fem kampe.

OB forsøgte at etablere et fornyet pres, men meget lidt hang sammen.

- Jeg tog Jonathan Harboe ud, fordi han havde fået gult kort og var i fare for karantæne til på søndag. Vi må trøste os med, at vi stadig er det eneste hold, der kan bestemme egen skæbne, siger Kim Engstrøm.

Annonce

Pausen koster

OB har efter vinter- og coronapausen haft svært ved at leve op til en ellers suveræn førsteplads. Det er blevet til uafgjort mod Brøndby og FC Midtjylland og altså nederlag til AGF, der forsøger at gå efter bronzen.

Valdemar Ibsen kom ind fra bænken og fik en advarsel, der koster ham karantæne i kampen søndag kl. 12.30 i Ådalen.

OB stillede sådan op i Aarhus:

Hans Christian Bernat - Robin Østrøm, Daniel Obbekjær, Jonathan Khemdee - Jonas  Skytte, Anders Klynge (46. Lasse Skøtt), Jonathan Harboe (62. Valdemar Ibsen), Tarik Ibrahmimagic (57. Teitur Magnusson), Mathias Brems - Mikkel Michelsen (57. Simon Skøtt), Rasmus Nissen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Ali gik hjem fredag aften: Hans venner kørte sig i døden på Østerbro

Nyborg

Hvor er den økonomiske moral?

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

OB

OB's vilde plan: Et helt nyt stadion i centrum af Odense

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce