Annonce
OB

OB's Max Fenger fik wingback-rolle mod Sønderjyske: Det kom som et chok

Max Fenger spillede det meste af kampen mod Sønderjyske på højre wingback. Foto: Claus Fisker
Angriberen Max Fenger stillede til start på højre wingback i nederlaget til Sønderjyske, og selv var han også lettere chokeret over at skulle spille der for første gang i karrieren.

FODBOLD: Mange spærrede nok øjnene op, da man i indledningen af OB's 2-0-nederlag til Sønderjyske kunne se, at angriberen Max Fenger løb rundt på den noget uvante plads som højre wingback.

Selv var han også noget overrasket over at skulle udfylde den rolle.

- Jeg blev meget overrasket, da jeg blev kaldt ind på kontoret i starten af ugen og fik det at vide. Men vi er lidt ramt af skader og karantæner, så den faldt på mig, siger Fenger til Sport Fyn.

Annonce

- I starten kom det som et chok, og jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle sige til det. Men hvis træneren beder mig om at udfylde en rolle, så vil jeg selvfølgelig gøre alt for at kæmpe for holdet i den rolle.

- Det er selvfølgelig ikke min favoritposition, men jeg prøvede at udfylde den så godt som muligt. Jeg nåede lige at få et par træninger som højre back.


Forventede sønderjysk fire-mandsbagkæde

Ligesom OB stillede Sønderjyske også op med to wingbacks og tre stoppere. Det kom bag på Fenger, der havde forventet, der kun ville være fire mand i sønderjydernes defensiv.

- Det blev lidt låst - også fordi de stillede op med en fem-mandsbagkæde. Vi havde egentlig trænet det meste af ugen på, at de ville stille op med en fire-mandsbagkæde. Så det blev mere låst, end jeg havde håbet på, og jeg kom ikke lige så meget fremad.

- Det forløb lidt anderledes, end jeg måske havde håbet på, men jeg gjorde i hvert fald mit bedste. Hvis jeg bliver bedt om at spille der igen, så vil jeg selvfølgelig gøre det. Men jeg ser på ingen måde mig selv som en højre back i fremtiden.

Annonce

Huller i strømperne

Noget andet, der stod ud ved Fenger, var, at han havde klippet huller i sine strømper bagpå, hvilket er noget, man ser mere og mere hos unge fodboldspillere. OB'eren fortæller, at det er for at løsne trykket på læggen.

- Jeg har en tendens til at få mange kramper i læggene, og jeg synes, vi har nogle meget små og stramme strømper på holdet. Men hvis vi får et par strømper i voksenstørrelse på et tidspunkt, så kan det være, jeg lader vær med at gøre det igen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce