Annonce
OB

OB: Michelsen vil bare være sig selv ved sidelinjen

OB-træner Jakob Michelsen under sin coaching i Haderslev i torsdags.  (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Jakob Michelsen koncentrerer sig om sit eget arbejde og ikke andres udskejelser ved sidelinjen.

FODBOLD: Der er almindelig irritation på de sociale medier og også hos Discoverys Europamester-kommentator Flemming Povlsen over Glen Riddersholm og hans stabs opførsel ved sidelinjen forleden i Haderslev, hvor OB kom hjem til Fyn med 1-1.

- Det har jeg ingen holdning til. Jeg er som, jeg altid har været og jeg koncentrerer mig ikke om, at der kun er en halv meter til en mikrofon, så alt kan høres, fordi der ulykkeligvis ikke er tilskuere, siger Jakob Michelsen, der efter fire gule kort i løbet af sæsonen selv risikerer at skulle sætte sig op på tribunen efter den næste advarsel.

- Når der ingen tilskuere er, kan man høre alt, hvad der bliver sagt og af og til siger aktørerne mindre stuerene ting. Sådan er det. Jeg agerer ikke anderledes end normalt, men koncentrerer mig om mit arbejde og skrabe så mange point sammen som muligt.

Tænker du over, at du kan få karantæne ved næste gule kort?

- Nej det gør jeg ikke. Det sidder i baghovedet. Jeg kender godt reglerne, men min opgave er at guide spillerne og vil ellers ikke bidrage til diskussionen om opførsel, siger OB-træneren.

Med en karantæne må man ikke opholde sig hos holdet fra en time før kampstart til slutfløjt.

Annonce

Kløve skadet

Lige nu har OB-træner den udfordring, at Troels Kløve, der ni ud af ti gange er førstevalg, har fået en forstrækning.

- Troels Kløve er en dygtig spiller, der gør de andre bedre og løber mange meter og har mange højintense løb. Han er firmaets mand, der binder holdet sammen. Jeg kaldte tidligere Kløve for "en kitter". Det er altid en streg i regningen, hvis folk ikke er med af den ene eller anden grund. Derfor har vi også mere end elleve mand i truppen, fastslår Jakob Michelsen.

Han konstaterer, at OB vandt over Sønderjyske på alle parametre ud over dem, der stod på måltavlen.

- Den er vigtigst. Randers har nu de klart bedste kort på hånden i top 6-ræset. Vi skal møde et godt Vejle-holdmed internationalt snit og gode individualister, hvor af flere har landsholdserfaring. Det bliver tæt og vi håber at få noget med hjem for sjette kamp i streg og helst en sejr, fastslår Jakob Michelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce