Annonce
OB

OB melder tæt på udsolgt: Billetter revet væk til playoff-brag

Issam Jebali og OB skal på søndag forsøge at holde sæsonen i live, når Randers gæster Odense. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Annonce

Fodbold: OB melder om stor interesse for søndagens afgørende play-off-kamp mod Randers.

Derfor åbner OB nu alle tribuner på Nature Energy Park.

- Devisen er klar som krystal: OB skal søndag vinde over Randers FC for at sikre sig adgang til yderligere to play-off-kampe mod AC Horsens, melder klubbens medie- og kommunikations-ansvarlige, Thomas Joseph Bansø.

- Der er stor interesse for kampen, og derfor har vi valgt at åbne alle vores tribuner, så vi kan få den maksimale støtte til opgøret.


Billetterne bliver lige nu revet væk, og vi er allerede tæt på udsolgt til den vigtige kamp

OB's medie- og kommunikations-ansvarlige Thomas Joseph Bansø


- Der er plads til 4.000 tilskuere, og det er med at rubbe neglene, hvis man vil være sikker på en plads. Billetterne bliver lige nu revet væk, og vi er allerede tæt på udsolgt til den vigtige kamp, som sættes i gang kl. 16.00.

OB skal hente et 1-2 nederlag fra det første opgør mod kronjyderne.

- Så støtten fra de trofaste, stribede fans vil hjælpe os helt gevaldigt frem mod det ønskede resultat, melder Thomas Joseph Bansø.

- Skulle vi gå videre, venter der yderligere to spændende playoff-kampe mod AC Horsens. Her vil første kamp blive spillet hjemme, og det bliver i givet fald torsdag d. 23. juli kl. 18 på Nature Energy Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce