Annonce
OB

OB-manager: Vi har ledt efter formlen

OB's cheftræner Michael Hemmingsen under kampen i onsdags i Aalborg på Portland Park.(Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Michael Hemmingsen har ikke helt opgivet at se Aron Elís Thrandarson senere i slutspillet, men han bliver den sværeste at nå at få klar.

FODBOLD: OB's manager Michael Hemmingsen og holdet har ikke prøvet at spille for de fynske fans i tusindtal siden den 13. september, da Superligaen blev indledt med en meriterende sejr over FC København i Odense.

- Vi har brug for nogen, der holder med os. Vi glæder os til det, og man kan slet ikke sammenligne det med en form for fodbold, der har været uden tilskuere. Det har været fedt at opleve i denne uge, hvor stor betydning det har. Det tænder noget i os allesammen, siger Michael Hemmingsen.

Han finder Aron Elís Thrandarsons skade af en sådan karakter, at  islændingen ikke lige med det samme kommer i aktion.

Annonce

- Det tager måske lidt længere tid. De andre er stadig i spil til slutspilskampene, og jeg vil da heller ikke afskrive Aron. Det er da ærgerligt, at folk er ude, men vi har løst det med andre spillere før. Jeg synes, at vi hen ad vejen efter pausen fandt noget mod AaB, der virkede. Men Aron har haft en stor andel i noget af det, der har virket for os.

Vi har skullet lede

- Vi vil gerne storme fremad, være underholdende for tilskuerne og score mange mål og vinde kampe. Mens jeg har været træner, har vi skullet lede efter tingene. For os handler det mere om at få kontrol, kæmpe os igennem og få et overtag i kampen, mener manageren om tilskuerne og deres og egne forventninger.

- Lyngby er stadig et sted, hvor de fortsat kan smide alt over bord og gå efter det, og det er vi nødt til at være opmærksomme på. Jeg tror faktisk, at de vil spille ubekymret igen, men de mener sikkert også, at de skal have en sejr nu.

- Vi har Skjelvik ude og han har ellers bidraget godt. Det rammer kontinuiteten og rytmen. Det er ærgerligt og vi må løse det, sagde Michael Hemmingsen lørdag middag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce