Annonce
OB

OB forlænger med ung keeper

Hans Christian Bernat er klar til at gå den lange vej for at blive førstemålmand, men førstevalget Oliver Christensen kan naturligvis blive solgt på et tidspunkt, hvis "Gribben fra Kerteminde" fortsætter udviklingen. Foto: ob.dk
Hans Christian Bernat har skrevet for yderligere tre år og vil prøve at arbejde sig frem i hierarkiet fra en position som tredjemålmand.
Annonce

OB har sikret kontinuiteten på målmandsposten ved at forlænge kontrakten med en af klubbens unge spillere.

Hans Christian Bernat er nu på papir frem til sommeren 2024. Bernat indledte for bare et halvt år siden tilværelsen som fuldtidsspiller, og kontrakten stod til at løbe til sommeren 2021.

- Hans Christian er en ung, talentfuld målmand, som er blevet skolet godt i vores eget akademi. Han har masser af dedikation og vilje, som gør, at han hele tiden er i stand til at arbejde med de små detaljer i målmandsspiller, hvilket, sammen med hans enorme fysik, gør ham til en meget komplet målmand, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

- I Hans Christians første tid i førsteholdstruppen har han, som vi håbede på, formået at løfte sit spil yderligere. Således er HC garant for - både i kampene på U19-holdet, Reserveligaen og andre træningskampe for førsteholdet, men i ligeså høj grad i den daglige træning – at præstere på et rigtig højt niveau, roser Jesper Hansen.

Bernat har ud over en fortid på akademiet også spillet for både Morud IF og Næsby Boldklub.

- Først og fremmest er det en rigtig stor cadeau til mig, at klubben allerede et halvt år efter min første kontrakt er villig til at forlænge den. Det er jeg stolt over, og det giver mig en ro – både udenfor og indenfor banen. Det giver mig mulighed for, at jeg kan slå mig ned i Odense og flytte hjemmefra, når jeg føler, tiden er inde til det.

OB's førstemålmand er som bekendt en anden fynbo, Oliver Christensen. Reserven er for tiden Mandé Sayouba.

- Op til kamp i weekenden træner de to andre lidt kampspecifikt i forhold til den næste modstander. Jeg har ikke samme fokus på kommende modstandere. Jeg træner lige nu udelukkende for at blive bedre rent målmandsteknisk, så jeg bliver klar til at tage næste step, siger Hans Christian Bernat.

Hans Christian Bernat, som fyldte 19 år i november måned, har endnu sin debut på førsteholdet til gode. Men i den igangværende sæson var han på kassen, da OB slog Malmö FF i en træningskamp, ligesom han har stået samtlige kampe for U19-holdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Odense

Over 30 forslag: Kendt kok, børneven og hyperaktiv tusindkunstner er blandt forslagene til Årets Fynbo 2020

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce