Annonce
OB

OB får kommunalt forbud mod at træne

Moses Opondo og Jens Jakob Thomasen kom altså heller ikke til at træne på Bolbros gamle baner, fordi de er kommunale. Foto: Christian Nordholt
OB nåede dårligt at kridte støvlerne, før kommunen nedlagde forbud mod at træne på kommunalt anlæg.

FODBOLD: OB's Superliga-hold troede, at de vises sten var opfundet, da klubben tirsdag proklamerede, at man ville begynde at træne igen med fem spillere og to trænere for på den måde at overholde retningslinjerne fra Divisionsforeningen i forbindelse med corona-virussen.

Men i modsætning til FC København og Brøndby ejer OB ikke selv træningsbanerne, som er blevet overdraget fra kommunen fra Røde Stjerne og Bolbro ved Falen og Kløvermosevej, så da de kommunale embedsmænd så i avisen, at det var indkaldt til træning rykkede man hurtigt ud med et forbud.

Sport Fyn er i besiddelse af den mail, som nu betyder, at OB's Superliga-hold ikke kan træne igen før tidligst den 13. april på et kommunalt anlæg i Odense.

Der er dags dato en artikel i avisen om, at OB’s superliga er påbegyndt træning på boldbanerne. Det har givet anledning til en række henvendelser til forvaltningen, om andre klubber også må starte op.

Det skal understreges, at der ikke må foregå fodboldtræning på boldbanerne, det gælder alle klubber, og det er OB’s superliga også informeret om. De har taget dette til efterretning og stoppet træningen igen.

Alle kommunale idræts- og fritidsfaciliteter både udendørs og indendørs er indtil videre lukket frem til 13. april 2020.

Sådan lyder mailen og dermed kan OB ikke træne samlet på nogen måde før efter påske.

Faktisk er Divisionsforeningen ellers kommet med nye anbefalinger, der åbner man for, at spillerne kan træne sammen i mindre grupper på maksimalt otte personer ad gangen, hvilket inkluderer både spillere og trænere. Men det ændrer ikke OB's situation.

Der er heller ikke mulighed for at træne på Nature Energy Park, som bortset fra VIP-tribunen er kommunalt ejet.

OB havde til formålet kridtet en lille bane op på det stykke ud mod Falen. Den bane har tidligere været Bolbros. Men der bliver altså ikke mere fodbold-træning der heller.

Vi accepterer kommunens påbud, som bringer klubben og vores spillere i en ny situation, som vi nu tager til efterretning, hedder det nu på ob.dk..

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce