Annonce
OB

OB'ere møder til tidlig test før pokalkamp

Mads Frøkjær-Jensen ærgrer sig. Her sammen med Jens Jakob Thomsen. Mads Frøkjær er testet positiv for corona og spiller ikke mere i år, og det gør Jens Jakob Thomasen heller ikke på grund af en brækket tå. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)
OB vil stille med stærkeste hold for at slå Nykøbing FC og nå pokalkvartfinalen. Mads Frøkjær-Jensen er ude for i år efter en positiv COVID-19-test.

FODBOLD: OB's spillere skal møde meget tidligt ind til test for COVID-19 i Ådalen onsdag inden pokalkampen om eftermiddag i Nykøbing Falster.

Det sker efter, at alt har været lukket ned omkring Superliga-holdet siden Mads Frøkjær-Jensen tirsdag morgen blev testet positiv og isoleret. Mads Frøkjær-Jensen skal have ro nu og vil ifølge OB ikke tale med pressen. Han skal være isoleret i 14 dage og kommer ikke til at spille mere i år.

Til gengæld er resten af OB-truppen og staben foreløbig frikendt for COVID-19, men der testes altså igen onsdag.

Annonce

- Det er selvfølgelig ikke optimale forberedelser, men Nykøbing har jo også udfordringer. Vi er favoritter. Falstringerne har slået Esbjerg ud af pokalturneringen. Vi vil gerne langt i turneringen og prioriterer den højt. Det vil afspejle sig i holdopstillingen. Vi har set Nykøbing både live og på video og ved, at de har et godt fodboldhold, siger træner Jakob Michelsen.

- Men vi kommer lige fra en kamp mod AaB, hvor vi viste sammenhold og hvor vi efter halvdelen af grundspillet er med i den store klump, der slås om top seks-pladserne. Vi viste god moral og slog tilbage, da vi var presset.

- Men Nykøbing FC er ikke et typisk 2. divisionshold, for klubben har ambitioner om Superligaen, mener OB-træneren, der må undvære de skadede Max Fenger, Aron Elís Thrandarson og Jens Jakob Thomasen plus Mads Frøkjær-Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce