Annonce
OB

OB-angriber revser banen: Nærmest umulig at spille på

Issam Jebali kunne ikke score i søndagens 0-0-kamp mellem AC Horsens - OB. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
OB's Issam Jebali kritiserede kraftigt banen på CASA Arena Horsens efter 0-0-kampen mod AC Horsens. Græstæppet og Horsens' spillestil gjorde det nærmest umuligt for OB.
Annonce

FODBOLD: OB tabte terræn i kampen om top 6-pladserne søndag, da det kun lykkedes at spille 0-0 på udebane mod AC Horsens fra bunden af tabellen.


Fynboernes angriber Issam Jebali var efter pointtabet meget træt af græstæppet på CASA Arena Horsens.

- Kampen var så svær - nærmest umulig. Banen var svær, og den måde, de spillede på. Jeg synes, det er noget rigtig lortefodbold. Det var som om, vi kun spillede 60 minutter, for det var spild af tid med deres lange bolde, siger Jebali til Sport Fyn.

- Vi kom for at vinde. Vi vidste godt, hvor vigtige de tre point var for os at få, men det er bedre at få uafgjort end at tabe, og vi har stadig fem kampe til at nå det.

- Superligaen er tæt, men vi har nogle kampe hjemme, og dem er vi nødt til at vinde. Vi har det stadig i egne hænder.

Annonce

Mellemrumsspil mislykkedes på dårlig bane

Igen måtte fynboerne gå fra banen uden at have scoret, hvilket er tredje ligakamp i træk uden fynske mål. OB vil gerne spille mellem kæderne - hvilket besværliggøres af knoldede banen.

- Det er virkelig svært på en dårlig bane. Især når man gerne vil spille i mellemrummene. Horsens spillede 5-4-1, og så er det bare svært at komme imellem dem og få scoret.

- Deres chancer kom mest fra indkast og hjørnespark, men vi har ikke ligeså mange store fyre som dem, fortæller tuneseren.

Annonce

Glæder sig til klar Kadrii

Bashkim Kadrii er stadig ikke fit til at spille i den stribede trøje endnu, efter han i starten af måneden returnerede til Odense. Jebali ser frem til at få hjælp i angrebet af den gamle kending.

- Bashkim (Kadrii, red.) er en god spiller med kvalitet. Jeg spillede kort sammen med ham, inden han skiftede sidst. Han kommer til at hjælpe os meget, og forhåbentlig er han snart klar, slutter Jebali.

OB møder næste søndag Randers FC i et vigtigt opgør i jagten på top 6.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce