Annonce
Erhverv

Nye tider i Odense Sport & Event: Hvert selskab skal have sine egen bestyrelse

Adm. direktør i Odense Sport & Event, Enrico Augustinus, har hele tiden arbejdet på, at de fem områder i koncernen skulle have egen bestyrelse. Det har tre af dem nu fået. Foto: Michael Bager
Som led i ny strategi har Smag&Smil fået sin egen bestyrelse med fagfolk som medlemmer.
Annonce

Odense: Cateringdelen i Odense Sport & Event (OS&E), der før hed Kai Thor og har fået nyt navn med Smag&Smil, har også fået sin egen bestyrelse. Det er helt efter planen i den strategi, den adm. direktør i OS&E, Enrico Augustinus, lagde, da han i 2018 overtog posten.

- Hvert af de fem ben i OS&E skal have sin egen bestyrelse for at få mere fokus på den enkelte forretning, fortæller han.

- Det er sket med OB, som har sin egen, selvstændige bestyrelse, det er også sket med Live Culture, vores koncertdel, og nu sker det med cateringdelen, Smag&Smil, siger han.

Tilbage er to ben, hoteldelen med OCC og Hotel Odeon, og eventdelen med OCC og arenaen på Ørbækvej. Her er det også planen at oprette selvstændige bestyrelser.

- Tidligere har selskaberne refereret til den overordnede bestyrelse for Odense Sport & Event, men med egen bestyrelse med fagfolk for de enkelte områder kommer der mere fokus på det enkelte selskab, forklarer Enrico Augustinus.


Hvert af de fem ben i OS&E skal have sin egen bestyrelse for at få mere fokus på den enkelte forretning.

Enrico Augustsinus, adm. direktør Odense Sport & Event


-  I Live Culture fik vi således guitaristen Kristian Riis fra bandet Nephew og Freddy Larsen fra Albani med, mens Jens Christian Andersen, tidligere Meyers-koncernen, og Kai Thors tidligere leder, Mark Blæsbjerg, er kommet med i den nye bestyrelse for Smag & Smil.

I fodbolddelen af Odense Sport & Event er fagkundskaben dækket ind af Thomas Christensen, der også er formand for Divisionsforeningen. Thomas Christensen har i en årrække været tilknyttet Niels Thorborgs koncern, i perioden 2006-2014 var han adm. direktør for OS&E.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Annonce