Annonce
Odense Håndbold

Ny hovedsponsor til Odense Håndbold: Odense Idrætshal skifter navn

Fire mænd i deres vel bedste alder præsenterede stolt den nye hovedsponsor-aftale, der nu er symboliseret i den orange trøje. Fra venstre er det privatdirektør Jacob Monin, Odense Håndbolds bestyrelsesformand, områdedirektør Claus Braad Hansen, Jørn Bonnesen, administrerende direktør i klubben og Lars Peter Hermansen, der fremviser trøjen, som man meget gerne snart vil have en mesterskabs-stjerne på. Foto: Odense Håndbold
Odense Håndbold har i flere år kæmpet for at få brugt Odense Idrætshal som led i en ny hovedsponsor-aftale, og det er nu lykkedes. Sydbank afløser Sparekassen Sjælland-Fyn som hovedsponsor.
Annonce

Håndbold: Som den i første omgang og i bogstaveligste forstand mest håndgribelige udløber af en ny hovedsponsor-aftale hedder Odense Idrætshal i fremtiden Sydbank Arena.

Det er en vigtig del af den nye hovedsponsor-aftale, som Odense Håndbold har skrevet med Sydbank, som dermed afløser Sparekassen Sjælland-Fyn som hovedsponsor.

- Vi har i nogle år haft det som mål at få solgt halnavnet til en sponsor, og det er lykkedes nu. Det er meget stort for Odense Håndbold, og det er en vigtig del af aftalen med Sydbank, siger formand Jørn Bonnesen, der er en af aktionærerne i selskabet.

Den nye hovedsponsoraftale gælder fra måneds-skiftet, idet den gamle aftale med Sparekassen Sjælland-Fyn netop er udløbet.

- Er den nye aftale større end den gamle?

- Ja, den er større, og den giver os ekstra grundlag for at få opfyldt de målsætninger vi har, siger formanden til Sport Fyn om det projekt, som har kørt siden 2009 og som i de senere år har haft titler som den klare målsætning, siger Jørn Bonnesen - idet Odense Håndbold dog endnu mangler at tage det sidste nøk - ud over en sølv- og bronzemedalje i ligaen, en plads i pokalfinalen, og ikke mindst en kvartfinale i Champions League og senest en semifinale i EHF Cup - som hver for sig er imponerende resultater.

Annonce

Er nu steppet op

Sydbank har i en årrække været en del af klubbens netværk og sponsor-setup, men er nu steppet op.

- Vi er i Sydbank fuld af beundring over det arbejde, som kredsen bag Odense Håndbold gør, herunder den store opbakning bestyrelsen yder i arbejdet med at opnå flotte resultater og synlighed for vores by. Det setup er unikt og giver os tro på, at det langtidsholdbart. Vores hovedsponsorat skal også ses som opbakning til at være med til at skabe en af Europas førende håndboldklubber, siger områdedirektør Claus Braad Hansen.- Sydbank har i en årrække været en del af klubbens netværk og sponsor-setup, og nu vil vi gerne gøre endnu mere for klubben og være med til skabe endnu mere opbakning og sammenhold. Odense Håndbold har gjort noget unikt for byen og sat byen på landkortet, siger Sydbanks privatdirektør, Jacob Monin.

Annonce

Spiller 14 kampe

Lars Peter Hermansen, der er administrerende direktør i Odense Håndbold, ser frem til den kommende Champions League, hvor klubben foreløbig skal spille hele 14 kampe i den nye struktur.

- Det er en stor ambition for os at markere os flot i Champions League, også på lang sigt. og alle ved, at det i sidste ende i høj grad også handler om penge, siger direktøren til Sport Fyn.

Annonce

Et stort ønske

- Hvorfor stopper samarbejdet med Sparekassen Sjælland-Fyn?

- Jamen, det er meget enkelt. Den gamle aftale udløb her pr. 30. juni, og den er ikke forlænget, og vi er så gået efter en ny aftale, hvor navngivningen af hallen også er en vigtig del. Det har været et stort ønske i mange år, siger Odense Håndbold-formand Jørn Bonnesen.

Nu er alle tre arenaer navngivet

Nu er alle tre arenaer i Odense Idrætspark navngivet og solgt til en sponsor.

Det er Odense Kommune, der ejer alle tre arenaer for de støre hold-sportsgrene.

Odense Stadion hedder Nature Energy Park, når OB spiller kampene, fordi OB har lejet stadion på en langvarig kontrakt. I princippet kan eksempelvis andre Odense-fodboldklubber i pokalkampe leje sig ind på stadion og kalde det Odense Stadion, men oftest foregår det i samarbejde med OB alligevel under navnet Nature Energy Park.

Odense Isstadion, hvor Odense Bulldogs har lejet sig ind, hedder nu VinMedKant Arena.

Odense Idrætshal hedder nu Sydbank Arena. Odense Håndbold A/S fik for nogle år siden forhandlet sig frem til at have de kommercielle rettigheder, som indtil da tilhørte Odense Sport Event A/S, der driver OB, og det omfatter blandt andet restauranten. Og uanset om det er yoga for nordfynboer eller badminton for midaldrende mænd - und so weiter - hedder Odense Idrætshal i fremtiden Sydbank Arena.

Odense Håndbold indleder liga-sæsonen med et brag lørdag den 22. august klokken 16.10, hvor den forsvarende mester Team Esbjerg er modstanderen i ny Sydbank Arena. Men allerede tirsdag den 11. august skal Odense Håndbold ud i en pokalkamp ude mod TMS Ringsted som en slags dessert til den lange vinter, hvor klubben også deltager i pokalturneringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Ubudne gæster på Enghavevej

Sydfyn For abonnenter

Beskylder søfartsmuseum for at være uprofessionelt: Brug Facebook til at formidle historie - ikke private holdninger

Annonce