Annonce
OB

Michelsen før FCM: Der skal noget på kontoen

Jakob Michelsen forventer ikke overraskende en svær kamp mod FC Midtjylland. Den spiller, de havde til overs, kan vise sig at blive OB's joker. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Jakob Michelsen ærgrer sig fortsat over de udeblevne resultater og Jebalis røde kort. Nu har man bragt sig i en situation, hvor der helst skal point på kontoen mod et Champions League-mandskab.
Annonce

FODBOLD: Overskriften for OB's sæsonstart har været flot spil men manglende effektivitet. Derfor skal der helst point på kontoen mod FC Midtjylland, der trods en halvsløj sæsonstart bliver en ordentlig mundfuld.

- Vi har spillet tre gode kampe, men ikke helt fået de point, vi havde fortjent - hvis der er noget, der hedder fortjent i fodbold. Vi skal selvfølgelig have hævet pointhøsten i de næste kampe. Nu venter der en svær opgave i Herning, hvor vi tager op for at få noget på kontoen.

OB har det traditionelt svært i Herning, og det indrammer måske styrkeforholdet meget fint, at en mand som ikke kunne finde vej til Midtjyllands bænk, nu ser ud til at få en bærende rolle for fynboerne.

- Det siger jo noget om Midtjyllands styrke, at Ayo ikke har spillet for dem i et år. Det er en mand med nogle spidskompetencer. Og dem skal vi jo have sat i scene. Jeg synes jo, Ayo er en dygtig spiller. Det hjælper selvfølgelig også, at han har været lejet ud et år, siger Michelsen og griner.

Kommer I med samme udtryk som I plejer, eller skal bussen parkeres i Herning?

- Det kan I se i morgen (lørdag, red.) klokken 15. Startopstillingen er vist klar allerede en time før kampen nu. Jeg lover, at vi stiller med elleve, siger Michelsen spøgefuldt.

Annonce

Tunesisk dumhed kan blive andres lod

Jebalis røde kort i kampen mod Vejle fylder stadig meget i Ådalen. Heldigvis er OB godt besat på angrebsposten, så Michelsen har stadig tre våben til rådighed i sin ulvejagt. Men hvilket er det skarpeste?

- Der er jo nogle andre, der skal træde til. Jebali har været rigtig dygtig for os. Han ligner jo den spiller, jeg så i Sverige, dengang jeg var deroppe. Han blev fuldt fortjent kåret til september måneds bedste spiller i Superligaen. Han har været vigtig i vores spil for at kunne holde fast i bolden, men så sandelig også i sammenspillet med vores øvrige offensiv. Han har været en del af årsagen til, at vi har været så chanceskabende og gode offensivt.

- Selvfølgelig er det en streg i regningen, når han har været så dygtig. Det er jo reelt tre kampe, vi skal undvære ham (blev udvist tidligt i Vejle-kampen + to spilledages karantæne, red.), og det er selvfølgelig træls, men sådan er det, når man dummer sig.

- Vi er helt vildt trætte af det, men der er ingen, der er mere ked af det end Jebali selv. Især med den form han var i, og som han spillede der, var han formentlig i spil til det tunesiske landshold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce