Annonce
OB

Max Fenger lurer i startopstillingen i stedet for Bashkim Kadrii

Sport Fyns bud på en OB-startopstilling i Sydbankpokalen, ottendedelsfinalen, FC Nordsjælland-OB kl. 18.00 på Right to Dream Park i Farum, direkte på DR2.

Hvis OB eliminerer FC Nordsjælland, så er fynboerne klar til kvartfinalerne hjemme og ude på datoerne 4./5. december og 11./12. december. I modsat fald skal OB ikke spille betydende kampe hverken i december eller januar. Der er lodtrækning i minutterne efter torsdagens pokalkamp på TV3+ mellem FC Midtjylland og AaB i Herning. Den kamp starter 19.45.

Bashkim Kadrii er absolut kandidat til at starte på bænken i Farum, erfarer Sport Fyn, og formentlig starter Andreas Alm heller ikke med arbejdshesten Aron Elís Thrandarson eller Ayo Okosun, der virkelig er blevet marginalspiller i klubben og kun sættes ind i ny og næ til sidst for at fremtvinge et resultat. Okosun er slet ikke med i truppen denne gang.

Sidder Kadrii udenfor så lægges der op til, at Max Fenger starter i front og altså skal vise, at der er mere i ham end det mål i Silkeborg, som reddede OB for nylig.

Annonce

Det kan ligne, at Moses Opondo starter i venstre side og, at Troels Kløve spiller centralt ved siden af Jens Jakob Thomasen. Kasper Larsen er over sin skade og får en chance.

Andreas Alm var glad for Max Fengers sene udligning i Silkeborg. - Det var et vigtigt point, vi tog med hjem til Odense. Vi kom ét point tættere på AaB, ligesom vi holdt snor i Silkeborg IF. Så pointet var godt at få, men det har ikke nogen betydning for de kommende kampe. Vi skal ud at vinde nogle fodboldkampe, så vi får endnu flere point, når vi spiller i 3F Superligaen. Ét er, hvad der er sket, men det er de kommende kampe, vi kan gøre noget ved, så det er dem, vi fokuserer på, siger han til ob.dk

FC Nordsjællands fynske assistenttræner Frank Hjortebjerg og Farum-holdet jagter en sejr efter syv ligakampe med et point på kontoen.  – På den måde er det jo også en gave, at der ligger en midtugekamp, så vi hurtigt kan komme ud og spille. Vi vil gerne vise noget andet, end vi viste i Vejle, og knokle den sejr hjem, som helt sikkert ligger og venter i den nære fremtid. Det er bare om at komme afsted, så vi får spillet os videre i pokalen og ikke længere skal snakke om manglende sejre, sige han til FCN's hjemmeside.

Frank Hjortebjerg fortsætter: – Vi skal forhåbentlig se et Nordsjælland-hold, som kan styre OB’s omstillinger, hvor de er rigtig gode. Og så skal vi også se et Nordsjælland-hold, som kan kontrollere kampen med bolden og styre OB’s opbygningsspil med et godt pres, så de ikke får tid til at bygge op.Annonce
Odense For abonnenter

Tiltale mod 32-årig: Sendte bud efter Abdinurs drabsmand og to andre med skarpladte pistoler

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Jeanette Sandberg om SF-kollegas exit: - Det er urimeligt overfor vælgerne, at Mulle hiver sit mandat ud af partiet

Fyn For abonnenter

Forening svindlede med indsamling til kræftramte børn: Formand ville frifindes i landsretten - fik langt hårdere straf

Fyn

Skuddrab på uskyldig mand under bandekonflikt: Først 26 måneder efter kommer sagen for retten

Faaborg-Midtfyn

Assensvej spærret efter ulykke: Tre personer er kommet alvorligt til skade

For abonnenter

Fem spørgsmål til coronaeksperten: Skal vi være bange eller glade for Omikron-varianten?

Odense For abonnenter

Da rådhustårnet i Odense var i fare for at styrte sammen: En skandale ramte byrådet

Navne For abonnenter

Romanforfatter: Ærø var et oplagt valg til en krimi

Odense

Første uheld: Letbanen støder sammen med personbil under testkørsel

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

Nyborg

Coronapas og kontrolarmbånd ved dette års julemarked: Julestemningen skal dog nok bestå

Nyborg For abonnenter

Unge i Nyborg får deres helt eget byråd

Middelfart

Dan-Bunkerings advokat: Gætværk om brændstof kom til Syrien

Annonce