Annonce
OB

Max Fenger havde svært ved at glæde sig over sin tilbagevenden

Max Fenger var mest af alt træt af nederlaget trods første minutter på banen i 2021. Her ses han på Brøndby Stadion i hans seneste kamp inden Vejle-kampen. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2020)
Det blev til de første minutter på banen for Max Fenger i nederlaget til Vejle siden november. Han havde svært ved at glæde sig over det ovenpå 0-1-nederlaget.

FODBOLD: Max Fenger kom på banen for første gang i 2021, da han blev skiftet ind med godt og vel ti minutter tilbage af OB's 0-1-nederlag til Vejle.

Efter kampen havde han svært ved at glæde sig over det ovenpå nederlaget.

- Det er selvfølgelig positivt, hvis man skal finde noget positivt lige nu. Det var selvfølgelig fantastisk at være tilbage på banen, for det har været et par hårde måneder uden for banen. Men man er selvfølgelig ikke lige så glad for det efter et nederlag. Når der lige er gået et par dage, er jeg nok mere glad for det, siger Max Fenger til Sport Fyn.

Annonce

- Man har en masse billeder i hovedet om, hvordan ens første kamp tilbage bliver, og så er det lidt fesent at tabe 1-0.

Kort tid efter han var kommet på banen, fik han en god mulighed, hvor han pludselig var helt fri. Et indlæg fandt vej til ham, og han træffede bolden med hovedet, men afslutningen røg et godt stykke forbi mål.

- Jeg føler mig egentlig skarp nok. Jeg var måske lidt mere fri, end jeg lige havde regnet med. Jeg kunne nok godt have taget den til mig, men jeg skal lige have set den igen. Jeg håber på, den er der næste gang.

OB var allerede bagud, da Fenger sammen med Bashkim Kadrii blev sat på banen i et desperat forsøg på at jagte udligningen. Det lignede til allersidst, at fynboerne spillede 4-2-4 og satsede butikken.

Han er ærgerlig over, at situationen var således, da han kom på banen.

- Det er aldrig fedt at skulle ind og jagte en kamp på den måde. Holdet blev meget splittet til sidst. Men sådan er fodbold. Nogle gange må man ind for at jagte, og så er det den rolle, man må påtage sig, siger han.

Før Vejle-kampen skal vi helt tilbage til 1-3-nederlaget til Brøndby den 8. november for at finde seneste Fenger-optræden. En knæskade har holdt ham ude siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce