Annonce
OB

Marco Lund sendt til IFK Norrköping

OBs cheftræner Jakob Michelsen og Marco Lundhar sagt farvel og tak til hinanden. 2020.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
OB-stopper skifter til sommer til Kasper Larsens gamle klub og har skrevet kontrakt frem til sommeren 2024 med svenskerne.
Annonce

FODBOLD: Marco Lund spiller i løbet af foråret sin sidste kamp for OB, når han skifter til Allsvenskan til sommer.

Han har skrevet under på en kontrakt i svenske IFK Norrköping frem til sommeren 2024, skriver den svenske klub på sin hjemmeside.

- Jeg ved, at IFK Norrköping har haft øjnene på mig et stykke tid og det føles stort at komme til klubben. Det er en klub, som vil være med i toppen, og jeg har hørt, at fansene er fantastiske. Jeg er glad for, at det endeligt står klart, siger Marco Lund til den svenske klubs hjemmeside.

Den 24-årige stoppers løber ud i juni 2021 i OB, så svenskerne får ham på en fri transfer..

- Med Marco Lund får vi erfaring, kvalitet og stabilitet over tid. Marco har trods sin unge alder været med længe og spillet på topniveau i Danmark, og han komme til at bidrage med det samme, når han kommer. Med Marco Lund, Linus Wahlqvist, Finnur Tómas Pálmason, Henrik     Castegren og Oliver Stefánsson, siger træner Rikard Norling.

Marco Lund har spillet over 100 kampe i Superligaen hos Esbjerg og OB og har U-landskampe på CV'et.

- Han er hurtig, god med fødderne, har stærk fysik og er gået lidt unde radaren. Jeg ser potentiale i ham, siger IFK Norrköpings chefsscout Stig Torbjörnsen.

Hos OB siger sportschef Michael Hemmingsen:

- Marco har været en god mand for OB, og vi har været rigtigt glade for hans indsats her i klubben. Han har altid givet sig 100 procent på og udenfor banen, og han har en vigtig rolle i omklædningsrummet. Vi har ham i det næste halve år, og vi er sikre på, at begge parter får det optimale ud af det. Vi ønsker ham held og lykke i det svenske, når den tid kommer, og så skal vi lige slutte foråret godt af sammen, siger Hemmingsen til ob.dk.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Fyn

33.000 indkaldt på en gang: Kronisk syge fynboer kan få første Covid-19 vaccine stik i marts eller først i april

Annonce