Annonce
Odense

Mand voldtaget på institution

En odenseansk mand blev fredag varetægtsfængslet i fire uger her ved Retten i Odense. Han sigtes for at have voldtaget en anden mand. Arkivfoto: Michael Bager
En mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at have voldtaget en anden mand.
Annonce

Odense: En mand i 20'erne blev fredag fremstillet i et grundlovsforhør og derefter varetægtsfængslet sigtet for voldtægt af en anden mand.

Voldtægten skal have fundet sted onsdag på en institution i Odense for personer med nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne, hvor begge mænd bor. Det skal være sket i den forurettedes lejlighed.


Den sigtede nægter sig skyldig, men han har erkendt en lang række af de faktiske omstændigheder omkring, hvad der var sket. Han er bare ikke enig i, at der var tale om voldtægt.

Maria Blomsterberg, anklager


Den sigtede blev varetægtsfængslet i fire uger i surrugat - det vil sige i psykiatrisk behandling.

Det oplyser Maria Blomsterberg, der er anklager i sagen.

Annonce

Stop, av og nej

Manden er sigtet for at have tiltvunget sig analt samleje og anden kønslig samvær end samleje ved at have fastholdt ofret.

Samtidig skal ofret have sagt fra undervejs ved blandt andet at sige: "stop", "av" og "nej".

- Den sigtede nægter sig skyldig, men han har erkendt en lang række af de faktiske omstændigheder omkring, hvad der var sket. Han er bare ikke enig i, at der var tale om voldtægt.

- De to mænd kender hinanden i forvejen. Den sigtede forklarede, at de er kærester, mens den forurettede har fortalt, at de ikke rigtigt er kærester, siger Maria Blomsterberg og understreger, at dybest set er ikke forskel på, hvilket forhold der er mellem parterne.

- Man må hverken voldtage nogen, hvis de er ens kæreste, eller hvis de ikke er.

Onsdag fik den forurettede besøg af den sigtede i sin lejlighed, og derefter skulle voldtægten have fundet sted. Senere kom personalet og fandt den forurettede, der fortalte, hvad der var foregået. Derefter blev politiet kontaktet.

Den sigtede har ikke kæret varetægtsfængslingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

Hårdere straffe og bedre uddannelser: Rahbæk Juel ønsker nationale tiltag i kampen mod negativ social kontrol

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce