Annonce
OB

Lang spilletid mod Rubin Kazan

Der bliver lang spilletid til dem her enten mod russere eller serbere. Fra venstre Mads Frøkjær-Jensen, Troels Kløve, Marco Lund, Ryan Johnson Laursen, Kasper Larsen og Mathias Brems. Foto: Christian Nordholt
Spændende om Mart Lieder spiller fra start mod Rubin Kazan.

FODBOLD: OB-træner vil give masser af spilletid til langt de fleste i truppen fra mandag eftermiddag til og med 24 timer senere.

- Vi har to kampe placeret med vilje tæt efter hinanden, så vi kan få mange spillere til at spille mange minutter. Der bliver ikke skiftet en hel masse i pausen. Enten spiller man helt igennem eller bliver skiftet sent i forløbet. Samtidig tages der hensyn til, om folk er tilbage efter skader og de beslutninger træffes i samråd med fysioterapeuterne, siger Jakob Michelsen.

Mandag spiller OB først mod russiske Rubin Kazan og tirsdag mod serbiske Radnik Surdulica. Begge kampe kl. 13 dansk tid på Cornelia-hotellets vante bane.

Sport Fyns gæt på en OB-opstilling mod Kazan: Oliver Christensen - Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Alexander Juel Andersen - Ryan Johnson Laursen, Troels Kløve, Jens Jakob Thomasen, Mads Frøkjær-Jensen, Jacob Barrett Laursen - Mart Lieder, Issam Jebali.

Michelsen vil formentlig ikke bruge Jørgen Skjelvik i de to kampe.

- Han skal lige bygges op. Jørgen er en alsidig forsvarsspiller og med stor erfaring. Han giver noget bredde og konkurrence, som der skal være i truppen i OB. Enten skal man puste nogen i nakken eller man skal blive pustet i nakken, siger OB-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH i corona-beredskab: - Vi bruger flest ressourcer på frygt og bekymring

Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Danmark

Endnu en dansker er coronasmittet efter tur til Norditalien

Annonce