Annonce
Nyborg

Konservativ spidskandidat kører sin egen stil

Michael Gertsen har flere hatte at vælge imellem til sit karakteristiske outfit. Hatten her er af mærket Stetson. Foto: Kasper Riggelsen
Michael Gertsen ligner ikke folk, som de er flest. Især de karakteristiske hatte får De Konservatives nye spidskandidat til at skille sig ud.

Tårup/Nyborg: Rigtige mænd går med hat. Hvis de tør.

Sådan lyder et af Michael Gertsens hjemmelavede ordsprog. Selv skulle den nyvalgte spidskandidat for De Konservative i Nyborg runde de 50 år, før han turde tage springet.

I dag går han næsten ikke udenfor en dør uden en af sine mange karakteristiske hatte.

Annonce

- Jeg føler mig godt tilpas med hat, og så kan heller ikke tåle så meget sol. Samtidig er det ikke mit mål at være som andre, konstaterer han.

- Nu er jeg konservativ, og jeg synes godt, man må tage noget pænt tøj på. Mine kolleger mobber mig med, at jeg er født 100 år for sent, fordi jeg kan finde på at rynke på næsen, hvis de tager klip-klappere på. På det punkt er jeg nok lidt gammeldags, tilføjer Michael Gertsen.

Tøjsmagen afspejler langt hen ad vejen den politiker, han gerne vil være.

- Politik kan være grimt, men personligt går jeg meget ind for ordentlighed. Jeg så tror jeg på, at man kommer længst gennem samarbejde og ved at tale pænt til og om hinanden. Høflighed koster som bekendt ingen penge, siger han.


Mine kolleger mobber mig med, at jeg er født 100 år for sent, fordi jeg kan finde på at rynke på næsen, hvis de tager klip-klappere på. På det punkt er jeg nok lidt gammeldags

Michael Gertsen, spidskandidat for De Konservative
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce