Annonce
OB

OB vandt test mod Middelfart: Kasper Larsen føler sig mere moden

Kasper Larsen var tilbage i Ådalen, hvor han nu har kontrakt frem til sommeren 2024. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Kasper Larsen fik sin kontrakt på fire et halvt år i OB og så træningskampen mod Middelfart.

FODBOLD: Der stod han nede i hjørnet på bane 2 uomklædt sammen med kæresten og så OB spille mod Middelfart i årets første træningskamp på den vindblæste kunstgræsbane.

Kasper Larsen er hjemme i Ådalen igen efter fem år i udlandet, og faktisk havde han været ude at selvtræne før første fløjt og møder så til træning på mandag efter skiftet fra IFK Norrköping.

- Jeg starter med de øvrige på mandag. Jeg er glad for at være tilbage til den klub, hvor jeg spillede, siden jeg var 13. Men faktisk har det de seneste år været et tilbagevendende tema at komme hjem, siger Kasper Larsen til Sport Fyn.

- Jeg er blevet mere moden, end da jeg sidst var her. Jeg oplevede jo lige fra jeg blev senior til jeg tog til udlandet at have syv-otte forskellige trænere i OB i en periode, hvor præstationerne var meget svingende, tilføjer han om perioden, hvor han skulle lære at tage det ene nederlag efter det andet med opløftet panden.

- Nu er der kommet mere stabilitet ind i mit spil, tilføjede Larsen, der om en uge fylder 27 og har skrevet under på en kontrakt på fire et halvt år.

Ude på kunstgræsset var Middelfart godt med i første halvleg. Lasse Thomsen imponerende vanen tro centralt på banen. Troels Kløve så ud til at være i god gænge hos OB, mens Ryan Johnson Laursens mange fremstød skæmmedes af dårlige afleveringer. Jeppe Tverskov så ud til at være fit efter en længere skadespause.

OB's Julius Eskesen misbrugte en stor chance umiddelbart efter, at Kingsley Madu havde braget bolden mod målhjørnet, hvor Frederik Høgh stod og headede bolden væk.

Middelfart satte seks-nye spillere ind halvvejs, mens OB skiftede samtlige elleve.

Det gjorde mest ondt på Jens Letorts tropper.

Issam Jebali var i sit es. Først havde han et drøn på overliggeren, men det var på riposten fra Daniel Obbekjærs forsøg, at Sander Svendsen scorede til 1-0.

Men Jebalis højrefod lynede fra 25 meter med en rundskæv i det lange hjørne til 2-0 og målet blev kun overgået af hans eget til 3-0. Oliver Lund spillede flot tuneseren i dybden og Jebali havde forlængst luret, at Mathias Würtz var kommet ud af sit mål og lobbede nærmest blindt bolden over Middelfart-keeperen til 3-0.

Alle havde fået noget i benene og ingen af holdene pådrog sig umiddelbart skader.

Annonce

Kampen Kort

OB-Middelfart træningskamp 3-0 (0-0)

OB første halvleg: Oliver Christensen - Ryan Johnson Laursen, Jeppe Tverskov, Alex Juel Andersen, Kingsley Madu - Anders Klynge, Troels Kløve, Mads Frøkjær-Jensen, Julius Eskesen - Bashkim Kadrii, Max Fenger.

OB anden halvleg: Mandé Sayouba - Marco Lund, Oliver Lund, Daniel Obbekjær, Jacob Barrett Laursen - Jonas Skytte, Mathias Greve, Tarik Ibrahimagic, Anders K. Jacobsen - Issam Jebali, Sander Svendsen.

Middelfart: Casper Radza - Nicklas Nymann, Niclas Vemmelund, Nikolaj Gjettermann, Peter Jul Nielsen - Peter Kristensen, Lasse Thomsen, Martin Conley, Mads Aasgaard - Casper Johansen, Frederik Høgh.

Disse kom ind efter pausen: Mathias Würtz (reservekeeper), Lucas Møller Jensen, Thais Damgaard, Rasmus Fink, Oliver Skolnik, Esben Petersen og Anton Bisgaard.

Mål: 1-0 Sander Svendsen (62), 2-0 Issam Jebali (69), 3-0 Issam Jebali (80).

Tilskuere: 150

Issam Jebalis følsomme fod lynede til 3-0 med et lob på Oliver Lunds lange fremstikning. Det glæder de sig begge over. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Julius Eskesen skulle bakse med jernhårde Niclas Vemmelund hos Middelfart. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Ny hanløve er ankommet til Odense Zoo

Leder For abonnenter

Overvågning. Et nødvendigt onde

Avisen bragte i går en god nyhed fra Korsløkkeparken, der er et boligområde i Odense på den såkaldte ghettoliste. Efter opsætning af i alt 460 kameraer er området blevet markant fredeligere. Tidligere var Korsløkkeparken plaget af omfattende hashhandel, hærværk og anden kriminalitet, der gjorde bebeboerne utrygge. Men nu kan tillidsfolk for beboerne fortælle, at kameraerne har lagt en dæmper på de urolige elementer, som typisk er helt unge mennesker. De nye kameraer i Korsløkkeparken flugter således fint med regeringens planer om mulighed for mere markant overvågning i det offentlige rum. Dette forslag vil regeringen sandsynligvis komme igennem med, takket være støtte fra de blå partier, og det vil ikke mindst langt størsteparten af beboerne i større almene bebyggelser være glade for. Med god grund. Fredelige borgeres efterspørgsel af en tryg hverdag, hvor man ikke møder hashpushere i nedgangen til kælderen eller skal frygte hærværk mod sin parkerede bil, er forståelig og legitim. Men samtidig må man ikke se bort fra, at mere overvågning også indskrænker den frihed og ret til privatliv, som er grundlæggende for et åbent, demokratisk samfund. Folks behov for tryghed stritter altså imod nogle vigtige værdier, og dermed kan sammenstødet overføres til modsætninger mellem på den ene side almindelige danskere, der tager afsæt i deres hverdag, og på den anden side organisationer, der henviser til undersøgelser og statistikker. Mens hr. og fru menigmand tager overvågningen ret afslappet, er for eksempel Advokatrådet og Det Kriminalpræventive Råd betænkelige. De efterlyser dokumentation for, at øget overvågning gør det nemmere for politiet at opklare alvorlige forbrydelser. Skeptikerne påpeger også, at regeringens lovforslag, om det bliver vedtaget, vil indskrænke borgernes ret til privatliv mere, end man forestiller sig. Det kan meget vel være rigtigt, at kameraovervågning kun har begrænset betydning, når det drejer sig om alvorlig kriminalitet. Men skønt gamle begreber som ro og orden ikke i dag er på mode blandt fagpersoner, har de alligevel fylde i befolkningen. Derfor er øget overvågning et nødvendigt onde. I hvert fald indtil forældre og SSP-folk har lært de unge uromagere reglerne for almindelig god opførsel. Det vil desværre nok tage en rum tid.

Annonce