Annonce
OB

Issam Jebali sidder over i første OB-test

Issam Jebali bliver ikke klar til torsdagens test i Bramdrupdam. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Hverken Issam Jebali, Jens Jakob Thomasen eller Jørgen Skjelvik er i spil til årets første OB-test mod Sønderjyske på torsdag i Bramdrupdam.
Annonce

FODBOLD: Når OB torsdag på kunstgræsset i Bramdrupdam møder Sønderjyske i årets første testkamp, så bliver det uden Issam Jebali, Jens Jakob Thomasen og Jørgen Skjelvik, der alle har eller har haft skader, der forhindrer dem i at spille.

Jens Jakob Thomasen har så oven i været isoleret på grund af en corona-smittet i omgangskredsen, men skulle være klar til træning igen tirsdag.

- Måske kan Aron Elís Thrandarson og Max Fenger også få en rolle, men det er endnu ikke afklaret. De har været ude i et pænt stykke tid, siger OB-træner Jakob Michelsen.

Jens Jakob Thomasen har et efterslæb fra efteråret, hvor han brækkede en tå tidligt i kampen i Randers. Max Fenger fik sit efterår ødelagt med smerter i knæet, men blev meniskopereret.

- Men det er positivt at se, at de unge Tarik Ibrahimagic og Christian Vestergaard er i fuld vigør igen efter skader, siger OB-træneren.

Han forventer at bruge 22 spillere til testen mod Sønderjyderne, der allerede har spillet første test og vandt den med 6-0 over Aarhus Fremads 2. divisionshold.

Annonce

Brug for Svendsen?

Sander Svendsen forventes at komme til Ådalen onsdag efter at have været offer for særligt strenge norske corona-regler. Han har været udlejet tre måneder til Brann Bergen, men angriberen vender tilbage for foreløbig at fortsætte sin OB-kontrakt, der varer helt til sommeren 2023.

- Der bliver brug for alle i et meget hektisk forår, hvor vi skal være færdige i slutningen af maj. Vi kan komme til at spille mellem 21 og 25 kampe i foråret afhængigt af, om vi skal spille playoff-kamp til sidst og pokalfinale, siger Jakob Michelsen.

OB skal spille to pokalkvartfinaler mod FC Midtjylland og når dermed op på 21 kampe og allerede i de første 10 dage efter forårspremieren hjemme mod Lyngby den 3. februar, skal fynboerne spille fire kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Kerteminde For abonnenter

Bygherrer beklager lydproblemer i nye rækkehuse: - Vi løber ikke fra vores ansvar.

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Annonce