Annonce
OB

Hyllegaard i højt gear

Mikkel Hyllegaards antrit gjorde også ondt på AC Horsens' reserver. Foto: Nils Svalebøg
OB's reserver vandt puljen med 3-1 over AC Horsens

FODBOLD: De kendte vandrør rumler med lyde, der sender SfB/Oures antrits-stærke angriber Mikkel Hyllegaard til OB efter nytår på en kontrakt, selv om sydfynboerne sagtens kan bruge ham i bestræbelserne på at rykke op i 2. division.

Men indtil videre er ingenting bekræftet.

Han gjorde sig i hvert fald igen bemærket i tirsdagens reservekamp for OB mod AC Horsens, som fynboerne sendte hjem fra kunstgræsset i Ådalen med et nederlag på 3-1, så OB nu har vundet sin reserveliga-pulje.

Først misbrugte Mikkel Hyllegaard en stor chance, inden han slog til efter fornemt forarbejde af Kingsley Madu og Julius Eskesen til 1-0 midt i første halvleg. Lidt efter måtte Horsens' indkast-uhyre Mikkel Qvist tage en advarsel for at forsøge at stoppe Hyllegaard med et trøjeriv.

OB dominerede før pausen og Anders K. Jacobsen var meget stærk, men Mark Asp udlignede til 1-1 kort ind i anden halvleg. Da var Sander Svendsen blev skiftet ud, fordi nordmanden også havde fået minutter mandag aften på Superliga-holdet.

Lidt efter steg Assens-drengen Christian Vestergaard i luften ved et hjørnespark og headede bolden ind til 2-1 og blev i samme moment udskiftet med islandske Teitur Magnusson.

Kampen blev afgjort godt et kvarter før tid, da Horsens-forsvaret måtte nedlægge snævert driblende Mikkel Hyllegaard i feltet. Anders K. Jacobsen scorede på straffesparket til 3-1 og så kunne Hyllegaard med god samvittighed forlade banen.

Det var opløftende for OB-staben, at der var spilletid til både Kingsley Madu og Jonathan Harboe, der begge har været skadet.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lukket feriecenter tæt på åbning: Oprørte husejere stempler lejeaftale med feriecenter som ulovlig

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Slut med togdrift om søndagen

1995 Ritt Bjerregaard har i hvert fald lært én ting af sin sag med lejligheden på Vesterbro i København: Prisen for at fastholde nogle principper kan blive for stor. Derfor valgte hun i går at meddele finansminister Mogens Lykketoft, at hun giver afkald på 166.000 kroner årligt i ministerpension oven i de godt 1,2 millioner lavt beskattede kroner, som hun får som EU-kommissær. Til Fyens Stiftstidende siger Ritt Bjerregaard, at hun dybest set er modstander af, at man skal rette sig efter tilfældige stemninger, eller hvad der tidligere har været praksis. Når jeg gav affald på pensionen, var det fordi, at situationen efterhånden var blevet så hysterisk, at den skyggede for alt det, jeg skulle lave som kommissær. 1970 Det er radioens udsendelser, der trods alt vinder i konkurrencen om lytter/seernes bevågenhed, måske fordi radiolytning er lettere at kombinere med andre gøremål. Sådan lyder konklusionen af en lytter- og seerundersøgelse, som Danmarks Radio har offentliggjort. Undersøgelsen viser blandt andet, at lytterne uhyre sjældent lukker for en radioudsendelse, fordi de finder den kedelig, Det gør derimod en del seere. Tv har dog stadig meget store seertal. Over to millioner mennesker ser aftenens første tv-avis, hvorimod den sene udgaves seertal er meget afhængig af, hvilken udsendelse, der ligger umiddelbart forud. Hvis det er et populært program, er der mange, der også ser tv-avisen bagefter. 1945 Den længe ventede nedskæring af statsbanetrafikken bliver nu til alvor. I går aftes udsendte statsbanerne meddelelse om, at nedskæringen skal træde i kraft den 1. februar, og at den reducerer toggangen til 20 procent af den normale trafik før krigen. Den almindelige regel for hverdagstrafikken bliver, at der kører et tog om morgenen og et om aftenen, og om søndagen vil der slet ikke køre damptog. Forbindelsen mellem landsdelene bliver efter den nye køreplan meget vanskelig, idet der kun bliver én forbindelse daglig i hver retning – og om søndagen kan man overhovedet ikke rejse. Færgebilletterne til Storebæltsoverfarten genindføres fra 1. februar og udleveres kun i begrænset omfang.

OB

Pølser og øl fra morgenen i Ådalen

Nordfyn

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested

Annonce