Annonce
OB

Hyllegaard i højt gear

Mikkel Hyllegaards antrit gjorde også ondt på AC Horsens' reserver. Foto: Nils Svalebøg
OB's reserver vandt puljen med 3-1 over AC Horsens
Annonce

FODBOLD: De kendte vandrør rumler med lyde, der sender SfB/Oures antrits-stærke angriber Mikkel Hyllegaard til OB efter nytår på en kontrakt, selv om sydfynboerne sagtens kan bruge ham i bestræbelserne på at rykke op i 2. division.

Men indtil videre er ingenting bekræftet.

Han gjorde sig i hvert fald igen bemærket i tirsdagens reservekamp for OB mod AC Horsens, som fynboerne sendte hjem fra kunstgræsset i Ådalen med et nederlag på 3-1, så OB nu har vundet sin reserveliga-pulje.

Først misbrugte Mikkel Hyllegaard en stor chance, inden han slog til efter fornemt forarbejde af Kingsley Madu og Julius Eskesen til 1-0 midt i første halvleg. Lidt efter måtte Horsens' indkast-uhyre Mikkel Qvist tage en advarsel for at forsøge at stoppe Hyllegaard med et trøjeriv.

OB dominerede før pausen og Anders K. Jacobsen var meget stærk, men Mark Asp udlignede til 1-1 kort ind i anden halvleg. Da var Sander Svendsen blev skiftet ud, fordi nordmanden også havde fået minutter mandag aften på Superliga-holdet.

Lidt efter steg Assens-drengen Christian Vestergaard i luften ved et hjørnespark og headede bolden ind til 2-1 og blev i samme moment udskiftet med islandske Teitur Magnusson.

Kampen blev afgjort godt et kvarter før tid, da Horsens-forsvaret måtte nedlægge snævert driblende Mikkel Hyllegaard i feltet. Anders K. Jacobsen scorede på straffesparket til 3-1 og så kunne Hyllegaard med god samvittighed forlade banen.

Det var opløftende for OB-staben, at der var spilletid til både Kingsley Madu og Jonathan Harboe, der begge har været skadet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce