Annonce
OB

OB-angriber med international topfart: Hyllegaard er på niveau med Usain Bolt de første 30 meter

Mikkel Hyllegaards hurtighed blev afgørende i begge playoff-kampe mod AC Horsens. Her er han begyndt at juble efter sin 3-1-scoring i Odense. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Mikkel Hyllegaard er på niveau med Usain Bolt og Pierre-Emerick Aubameyang på de første 30 meter.
Annonce

Fodbold: Alle siger, at OB's lynhurtige angriber Mikkel Hyllegaard har international topfart.

Det er der faktisk også tal, der beviser.

I janaur oplyste Mikkel Hyllegaard til Sport Fyn, at han tidligere var blevet noteret for en tid på 3,82 sekunder på 30 meter fra stående start.

Arsenal-stjernen Pierre-Emerick Aubameyangs bedste officielle tid er 3,9 sekunder.

- Jeg har engang præsteret at løbe 30 meter på 3,9 sekunder, da jeg spillede på Milans ungdomshold, røber gaboneseren til den tyske avis Die Welt og understreger, at det endda kun er hans bedste officielle tid.

- Jeg har også engang løbet 3,7 sekunder, siger Arsenal-stjernen.

Til sammenligning er selveste fartfænomenet og verdensrekordholderen Usain Bolts bedste tid på 30 meter 3,78 sekunder.   Det skal siges, at Usain Bolt er kendt for ikke at være den hurtigste ud af startblokkene, og to-meter-manden skal normalt bruge de første 50 meter af en 100-metersprint til at komme op i omdrejninger, hvorefter han altså blæser alle andre konkurrenter ud af banen.

- I min seniortid i OB har jeg endnu ikke fået taget en ny løbetest. Det lyder helt sindssygt det, du siger med Aubameyang og Bolt. Jeg ved ikke, om jeg kan forbedre mig, men det forsøger man altid som sportsmand. Jeg må få det målt igen. Så kan du spørge mig næste gang igen, siger Hyllegaard med et smil.

FART PÅ 30 METER

Så hurtigt har de løbet på 30 meter:

Usain Bolt 3,78

Mikkel Hyllegaard 3,82

Pierre-Emerick Aubameyang 3,9 (uofficielt 3,7)

Hans forår efter skiftet fra SfB/Oure har været over al forventning.

- Så mange forventninger havde jeg trods alt ikke i januar, så det har været sindssygt fedt. Kyssesyge kastede mig tilbage og der var to uger, hvor jeg intet lavede. Det tog en masse kræfter fra mig og man skal passe på ikke at presse sig selv for meget, når man går i gang igen. Men jeg er glad for, at jeg kom hurtigt tilbage efter at have trappet langtsomt op. Folk med kyssesyge er mange gange længere tid om at komme sig, siger Mikkel Hyllegaard.

- AGF's stoppere er rent fysisk noget større end mig. Men den måde, de spiller på ved at spille mand-mand, ligger egentlig okay til mig med min fart. Lad os nu se, hvem der starter inde hos os, siger Hyllegaard velvidende, at han onsdag aften konkurrerer med Max Fenger og Issam Jebali om en startplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce