Annonce
OB

OB henter 20-årig angriber fra samarbejdsklub: - Han er ekstremt hurtig

Mikkel Hyllegaard (tv.) skifter nu SfB/Oures hvide trøje ud med OB's stribede. Foto: Kim Rune
20-årige Mikkel Hyllegaard fra SfB/Oure nu endegyldigt på Superliga-kontrakt i OB.
Annonce

FODBOLD: Som skrevet af Sport Fyn allerede først på måneden, så er den 20-årige Mikkel Hyllegaard inde i Superliga-folden hos OB.

Lørdag skrev den lynende hurtige angriber officielt under på en tre-årig kontrakt fra 1. januar og samarbejdsklubben SfB/Oure må derfor undvære ham i forårets bestræbelser på at rykke op i 2. division.

Mikkel Hyllegaard har sideløbende med kampene for SfB/Oure spillet for OB's reserveliga-hold, og fået 228 minutters spilletid og scoret fire gange, når han har sprintet forbi forsvaret i nakken på stopperne.

- Mikkel Hyllegaard har haft en anderledes vej til en tilværelse som professionel fodboldspiller end de fleste andre. Han har gået på efterskole, og han har ikke spillet højere niveau end danmarksserie indtil nu. Det er fantastisk, at vi kan bruge vores samarbejdsklubber i Øens Hold på denne måde, og vi har haft en rigtig god dialog og aftale med SfB/Oure i det seneste halve års tid, hvor Mikkel mere eller mindre har trænet fast med omkring vores førstehold, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til ob.dk..

- Han er en ung spiller med et udviklingspotentiale, som i flere sæsoner har vist stor målfarlighed på seniorniveau. Han er ekstremt hurtig, og hans topfart er på et højt internationalt niveau, hvilket vi også så, da vi lavede sprinttest tidligere på året, hvor han slog Mathias Jørgensens klubrekord. I løbet af efteråret har han rykket sig i den rigtige retning, og vi har en stor tro på, at han kommer til at rykke sig yderligere, når han fra januar af bliver en fast del af truppen, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

For Mikkel Hyllegaard selv er det en drøm, der går i opfyldelse.

- Det betyder rigtig meget for mig, og det er en drøm, jeg har ønsket ville gå i opfyldelse, siden jeg var helt lille - så i dag er en rigtig speciel dag for mig. Jeg har haft en anden vej til en professionel kontrakt end mange andre, da jeg er gået via efterskole og gymnasiet i Oure, men jeg har hele tiden troet på, at jeg kunne nå mit langsigtede mål om at blive professionel fodboldspiller, siger Mikkel Hyllegaard til ob.dk..

- Fra min egen side kommer det også på sigt til at skabe nogle forventninger, i forhold til at jeg på et eller andet tidspunkt selvfølgelig godt kunne tænke mig at få spilletid i 3F Superligaen. Men i første omgang vil jeg gerne tættere på gutterne i omklædningsrummet, fortsætte min udvikling – og vigtigst af alt bare spille en masse fodbold, fortæller Mikkel Hyllegaard, der får trøje nummer 26.

Han bliver i realiteten femte angriber i klubben sammen med Bashkim Kadrii, Sander Svendsen, Anders K. Jacobsen og Issam Jebali, og det lyder som i hvert fald en for meget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce