Annonce
Læserbrev

Hvem læser Ekstrabladet?

Læserbrev: Oversat til dansk skriver Stiftens chefredaktør Poul Kjærgaard til os læsere på e-mail, at Ekstrabladet er en lorteavis, eller pænere, en sensationsavis, og ej som Stiften.

Jeg er ikke enig med chefredaktøren. EB har også sin berettigelse. I fængsler læses kun EB. I politik har jeg respekt for dem, der ikke har mit synspunkt, og en tilsvarende respekt for dem, der læser EB.

Oplaget er sølle cirka 40.000 og cirka 50 procent flere om søndagen. Kernelæserne er mellem 12-30 år. (25 procent af læserne). På direktionsgange vil man aldrig finde EB, men medmennesker, der har det svært, kan ofte læse egne synspunkter i EB. Jeg læser aldrig EB, Gud bevares og ej heller EB netavis.

Det enorme tab på annoncer gør, at alle aviser taber annoncepenge til de fladpandede medier som Facebook, hvis interesse alene er annoncer og en fed indtjening. Kunderne er alene et nødvendigt onde for at tjene skillinger i et omfang, ingen før har set. Facebook ødelægger det sociale samvær mellem os mennesker.

Jeg læser Stiften, fordi avisen er ret alsidig, herunder med internationale oplysninger. Gode sportssider og meget andet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce