Annonce
OB

Hemmingsen til OB-fans: - Jeg blander mig ikke i opstillingen

Kommerciel chef Jack Jørgensen, sportschef Michael Hemmingsen, cheftræner Jakob Michelsen og anfører Janus Drachmann svarede på spørgsmål fra OB's fans. Foto: Kim Rune Jessen
Da der mandag aften var pressemøde i OB's klubhus i Ådalen, var det ikke pressen, der skulle stille spørgsmålene. Det var derimod fansene, og de ville vide lidt om alt. Det udvalgte OB-panel svarede på alt fra introduktionen af VAR til forholdet mellem klubbens sportschef og cheftræner.

FODBOLD: Et af de store samtaleemner, da OB holdt pressemøde for sine fans mandag aften, var, om klubbens nye sportschef, Michael Hemmingsen, nu kan lade være med at blande sig, når cheftræner Jakob Michelsen skal sætte opstillingen fra kamp til kamp.

- Jeg blander mig ikke i opstillingen, sagde Hemmingsen, hvorefter han grinende tilføjede:

- Kun hvis Jakob spørger.

Cheftræner Jakob Michelsen fulgte op med en kommentar om, at det ville være dumt ikke at bruge hinandens ressourcer og viden, men han understregede samtidig, at det er klubbens trænerteam, der træner og sætter holdet.

Netop Michael Hemmingsen og hans rolle som sportschef - og ikke sportsdirektør som sin forgænger Jesper Hansen - var også på dagsordenen hos fansene. Medlem af OB's fanpanel Per Haugaard spurgte således, om den ændrede titel kommer til at gøre nogen forskel.

- Jeg lægger ikke så meget i det, sagde den nye sportschef og tilføjede:

- Det har ikke den store betydning, for vi er en stærk organisation.

Over 150 fans var mødt op i klubhuset i Ådalen for at stille spørgsmål til blandt andre Michael Hemmingsen og Jakob Michelsen. Klubbens kommercielle chef Jack Jørgensen samt anfører Janus Drachmann var også med til at svare på spørgsmål.

Jack Jørgensen indledte aftenen med at fortælle om klubbens tilskuerfremgang fra 2018 til 2019, og han fik også nævnt, at klubben i skrivende stund kun mangler 89 solgte sæsonkort for at slå klubrekorden.

Annonce

OB i grundspillet

Søndag 16. februar kl. 18 hjemme mod Brøndby.

Søndag 23. februar kl. 14 ude mod Randers.

Søndag 1. marts kl. 14 hjemme mod Silkeborg.

Søndag 8. marts kl. 14 ude mod SønderjyskE.

Søndag 15. marts kl. 18 ude mod AGF.

Søndag 22. marts kl. 14 hjemme mod Esbjerg.

Nye spillere

Janus Drachmann var blandt andet med for at fortælle om de mange nye ansigter i klubben efter vinterens transfervindue, der har været travlt og givet sved på panden hos de stribede.

- Det er gået godt med at integrere de nye spillere. Nogle gange er det nyt frisk blod, der kan gøre forskellen for en klub, meldte anføreren med henvisning til jagten på top seks i forårets sidste seks grundspilskampe.

Klubbens nye islænding Aron Elís Thrándarson meldte, at han spændt ser frem til kampen mod Brøndby men måtte også indrømme, at "jeg snakker ikke godt dansk", da han blev spurgt om det. Det kommer nok med tiden.

Jørgen Skjelvik blev spurgt, om han var kommet sig over sin jetlag. Nordmanden tog turen fra Los Angeles til træningslejren i Tyrkiet via Odense, så den seneste tid har budt på meget rejsetid for den tidligere LA Galaxy-spiller.

Hvor skal målene komme fra?

Blandt de fremmødte fans ville Troels Vinding vide, hvor målene skal komme fra, når nu klubben har solgt Bashkim Kadrii.

- De 11, vi starter med, lød det kække svar fra cheftræneren, inden han uddybede:

- Det skal fordeles på flere spillere, men forhåbentligt kan Jebali og Lieder bidrage med nogle mål. Der er en grund til, at oliesheikerne ville betale for Kadrii, og nu skal vi arbejde på at udfylde hullet.

- Det blev hakkende i efteråret, og vi manglede kontinuitet, og sådan noget går typisk ud over angrebet, sagde Jakob Michelsen.

OB-fan Elsebeth ville vide, hvordan Jakob Michelsen ser på introduktionen af VAR efter sommerferien.

- Jeg glæder mig, men kun hvis det ikke bliver som i Premier League, svarede han med henvisning til de mange kritikere, der mener, at det ødelægger flowet i spillet.

Denne fan har næppe været med siden 1887, men der er ingen tvivl om passionen for OB. Foto: Kim Rune Jessen
Maskotten Victor bød fansene velkommen til Ådalen. Foto: Kim Rune Jessen
OB-spillerne gav sig tid til snak, billeder og autografer efter arrangementet. Foto: Kim Rune Jessen
Over 150 fans var mødt op, da OB holdt fan-pressemøde i Ådalen mandag aften. Foto: Kim Rune Jessen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH i corona-beredskab: - Vi bruger flest ressourcer på frygt og bekymring

Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Danmark

Endnu en dansker er coronasmittet efter tur til Norditalien

Annonce