Annonce
OB

Bestyrelsesformand Thorborg: - Vi ved, hvad Michael Hemmingsen er god til

Bestyrelsesformand Niels Thorborg og OB har ansat Michael Hemmingsen på grund af den tidligere anførers fodboldfaglighed. Foto: Peter Leth-Larsen
Bestyrelsesformand Niels Thorborgs kendskab til sportschefen spillede ind.
Annonce

FODBOLD: Det spillede ind på OB-ledelsens valg af ny sportschef, at man kendte Michael Hemmingsen fra tidligere stærke tider i Ådalen.

- Vi havde et langt og stærkt felt af både internationale og nationale navne. Men Michael Hemmingsen var vort førstevalg og det naturlige valg efter de tests, som også han var igennem, før vi traf beslutningen. Det skal man, når man ansætter chefer. Vi ved, hvad han er god til, og hvad han kan udvikle, siger bestyrelsesformand Niels Thorborg til Sport Fyn.

- Det fodboldfaglige var det afgørende i stillingsbeskrivelsen. Det er selve kernen i spillet, som Michael er god til og han skal være tættere på holdet end sportsdirektør Jesper Hansen var. Hemmingsen skal være tæt på træningerne, være med i spillerbussen og med på træningslejre. Jesper Hansen havde andre opgaver, som vi vil dække af med team manager Steffen Nielsen, fra kontoret på Ørbækvej og med administrerende direktør Enrico Augustinus, der også tager over i forhold til Superliga-huset, tilføjer Niels Thorborg som forklaring på, at en sportschef afløser en sportsdirektør.

- Det har selvsagt betydet noget, at Michael kender kulturen i klubben og derfor nyder han stor tillid. Jeg har kendt Michael i tyve år og oplevet ham som spiller og træner. Sikkerheden for, at han bliver en succes bliver på den måde langt større.

Niels Thorborg har pointeret overfor trænerstaben, at det er Jesper Hansen, som skriver kontrakter frem til 31. januar, så der ikke laves noget "udenom".

- Det ligger også i kortene, som det blev meldt ud tidligere, at Jesper Hansen vil stå til rådighed for os også efter den 31. januar. Hvis Jesper senere finder et andet job, må vi tage det, når det kommer, tilføjede Niels Thorborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce