Annonce
Middelfart

Headhuntet: Middelfart mister sin plan- og byggechef

Anders Kjærved (tv) her været plan- og byggechef i Middelfart Kommune i to år og har blandt andet været med rundt, når kommunen har afholdt byrådsmøder i oplandet. Her i Båring i december 2019. Arkivfoto: Sofie Secher Karlsen
Anders Kjærved vender efter to år som plan- og byggechef i Middelfart Kommune retur til Svendborg.
Annonce

Middelfart: Kun godt to år nåede det at blive til for Anders Kjærved som plan- og byggechef i Middelfart Kommune. 1. april vender han retur til Svendborg Kommune og tiltræder i stillingen som plan- og udviklingschef.

Anders Kjærved blev opfordret af sin gamle arbejdsplads til at søge stillingen. Han understreger i samme forbindelse, at han ikke har valgt Middelfart fra men Svendborg til.

- Jeg har været omgivet af spændende opgaver og fantastiske kollegaer i Middelfart. Men jeg er opvokset i Svendborg og har en særlig veneration overfor området. Og jeg glæder mig meget til at være med til at sætte mit præg på udviklingen af Svendborg, siger Anders Kjærved.

Han bor på Midtfyn og kommer til at spare halvanden time hver dag i bil til og fra arbejde.

- Det er heller ikke uvæsentligt, når man er gift og har tre børn på 5, 10 og 13 år, forklarer den 40-årige arkitektuddannede sydfynbo.

Middelfart Kommune mister sin plan- og byggechef Anders Kjærved, der 1. april vender tilbage til sin tidligere arbejdsplads, Svendborg Kommune. Privatfoto
Annonce

Teknisk direktør ærgrer sig

Middelfart Kommunes tekniske direktør Thorbjørn Sørensen fik planchefens opsigelse onsdag i sidste uge.

- Vi er utrolig kede af at miste Anders. Han er faglig yderst kompetent og har samtidig et stort ledelsestalent. Han har allerede sat sit positive præg på Middelfart, så vi forstår godt, at Svendborg gerne vil have ham tilbage, siger Thorbjørn Sørensen.

Han forventer ikke de store organisationsændringer med opsigelsen.

- Jeg regner med, at vi slår en stilling som plan-og byggechef op med samme funktionsindhold, som det Anders har haft, siger Thorbjørn Sørensen, der, ind til en ny er på plads, overtager det ordnede ansvar for plan- og byggeafdelingen i Middelfart Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce